Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ ПИТАННЯ ГТ 2014.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
58.37 Кб
Скачать

Іі частина

  1. Географічна характеристика кліматичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення основних кліматичних курортів (курортних місцевостей) України.

  2. Географічна характеристика кліматичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення основних кліматичних курортів (курортних місцевостей) Європейського туристичного регіону.

  3. Географічна характеристика бальнеологічних, бальнеогрязьових ресурси. Покажіть та карті розміщення основних бальнеологічних курортів (курортних місцевостей) України. Що таке багатопрофільні курорти? Які курорти відносяться до багатопрофільних.

  4. Географічна характеристика бальнеологічних, бальнеогрязьових ресурсів. Покажіть та карті розміщення основних бальнеологічних курортів (курортних місцевостей) Європейського туристичного регіону. Що таке багатопрофільні курорти ? Які курорти відносяться до багатопрофільних.

  5. Географічна характеристика водних туристичних ресурсів. Покажіть та карті розміщення та коротко опишіть основні гідрологічні туристичні об'єкти України.

  6. Географічна характеристика туристичних ресурсів природно-заповідного фонду. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть біосферні, природні заповідники та національні природні парки України.

  7. Географічна характеристика біотичних туристичних ресурсів. Покажіть на карті та коротко опишіть ареали зосередження найбільш атрактивних біотичних ресурсів України.

  8. Географічна характеристика рельєфних (орографічні та спелеологічні) туристичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть основні рельєфні ресурси України.

  9. Географічна характеристика гідротехнічних споруд та водосховищ, як туристичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть основні гідротехнічні споруди та водосховища України.

  10. Географічна характеристика культурно-історичних (антропогенних) ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть найбільш атрактивні архітектурні туристичні ресурси України.

  11. Географічна характеристика культурно-історичних (антропогенних) ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть найбільш атрактивні об’єкти монументального мистецтва в світі та в Україні.

  12. Географічна характеристика культурно-історичних (антропогенних) ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть найбільш атрактивні замки, фортифікаційні споруди та монастирські комплекси (релігійно-культові споруди, об’єкти) України.

  13. Географічна характеристика етнокультурних туристичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть основні центри традиційних промислів та ремесел в Україні.

  14. Географічна характеристика етнокультурних туристичних ресурсів. Покажіть на карті розміщення та коротко опишіть основні етнокультурні подієві туристичні ресурси України.

  15. Географічна характеристика купально-пляжного туризму. Покажіть на карті основні центри купально-пляжного туризму в басейні Чорного моря та Балтики.

  16. Географічна характеристика купально-пляжного туризму. Покажіть на карті основні центри купально-пляжного туризму в басейні Середземного моря та східної Атлантики.

  17. Географічна характеристика купально-пляжного туризму. Покажіть на карті основні центри купально-пляжного туризму Американського туристичного регіону.

  18. Географічна характеристика купально-пляжного туризму. Покажіть на карті основні центри купально-пляжного туризму в басейні Червоного моря, Перської затоки, Індійського океану та регіоні Південно-Східної Азії.

  19. Географічна характеристика лікувально-оздоровчого та SPA-туризму. Покажіть на карті основні центри лікувально-оздоровчого та SPA-туризму України та світу.

  20. Географічна характеристика розважального туризму. Покажіть на карті основні центри розважального туризму світу.

  21. Географічна характеристика гірськолижного туризму. Покажіть на карті центри гірськолижного туризму України та світу.

  22. Географічна характеристика дайв-туризму . Покажіть на карті основні центри дайв-туризму в світі та Україні.

  23. Географічна характеристика екстремальних та пригодницьких видів туризму. Покажіть та карті світу регіони та центри розвиту екстремальних та пригодницьких видів туризму.

  24. Надайте географічну оцінку та визначте типи подієвого туризму. Опишіть географію розвитку подієвого туризму в Україні. Покажіть на карті атрактивні регіони та центри розвитку цього виду туризму в Україні та в світі.

  25. Надайте географічну характеристику та визначте видову структуру ділового туризму Охарактеризуйте регіони та центри розвитку конгресного та виставкового туризму в світі та Україні. Покажіть їх на карті.

  26. Географічна характеристика релігійного туризму та паломництва. Покажіть на карті світу та України основні регіони та центри релігійного туризму у Православ’ї та в Ісламі.