Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
SUBD_ZAO / метод_СУБД_2010_отредактирован.doc
Скачиваний:
54
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
816.13 Кб
Скачать
    1. Розробка додатку

У цьому розділі пояснювальної записки необхідно надати пояснення щодо створення таблиць: коротко описати режим створення, спосіб визначення типу даних атрибутів та зазначення його властивостей. Навести рисунок, якій демонструє приклад режиму створення таблиці.

Далі навести схему бази даних, надати пояснення що до її створення;

Навести приклад розробці форми простої та підлеглої, надати пояснення що до Ії створення у режимі Конструктора.

Далі в пояснювальній записці слід привести зовнішній вигляд створених форм різних видів та навести посилання на відповідні умови технічного завдання.

Розробити необхідні звіти, у пояснювальній записці привести зовнішній вигляд створених звітів та навести посилання на відповідні умови технічного завдання.

Надати пояснення щодо створення вікна додатку(головної кнопкової форми), яку створюють для зручності користування додатком, зазначити режим автозавантаження кнопкової форми та режим стиснення бази даних при закінченні роботи з додатком.

Об’єм розділу не обмежується.

    1. Висновки

У висновках визначити відповідність розробленої інформаційної системи вимогам індивідуального завдання.

    1. Література

Навести перелік літератури, яка використовувалась при виконанні курсового проекту.

  1. Загальні вимоги до оформлення курсового проекту

    1. Вимоги до оформлення пояснювальної записки

Пояснювальна записка курсового проекту оформлюється відповідно до діючих стандартів на оформлення програмної, текстової та графічної документації: ДСТУ 3008-95 „Документація. Звіти в сфері науки та техніки. Структура і правила оформлення»та СТП 15-96 "Стандарт підприємства. ПЗ записка до курсових і дипломних проектів”.

Додатково вимоги СТП 15-96 можна доповнити наступним.

Пояснювальна записка курсового проекту виконується на одному боці білого листа паперу формату А4 (210х297 мм).

Кожна сторінка тексту пояснювальної записки оформлюється в основній рамці (відступ зліва на 20 мм, з інших сторін на 5 мм) та з надписом (рис. 3.1), в якому визначається децимальний номер курсового проекту та номер листа (сторінки) пояснювальної записки, написаний арабськими цифрами.

Рисунок 3.1 – Форма надпису в пояснювальній записці

Децимальний номер курсового проекту має структуру:

ХХ.ХХXХХХХX.ХХXXX ХХ ,

1 2 3 4

де 1 – шифр держави (для України – 13);

2 – шифр вищого навчального закладу(для ЗНТУ – 02070849);

3 – перші три літери означають номер групи, останні дві літери визначаються номером студента у списку групи;

4 – літерно-цифровий шифр документа.

Наприклад, для пояснювальної записки з курсового проекту, якій виконано студентом групи ІОТ 618, що має порядковий номер 15 у списку відповідної групи децимальний номер – 13.02070849.61815 ПЗ.

Перша сторінка пояснювальної записки (титульний лист) не нумерується. Зразок оформлення титульного листа наведено в Додатку А.

Друга та третя сторінки пояснювальної записки – технічне завдання, виконується з обох сторін аркуша. Зразок оформлення технічного завдання наведено в Додатку Б.

Четверта сторінка – реферат, який оформлюється в основній рамці з повним надписом (рис. 3.2), в якому наводиться визначання децимального номеру пояснювальної записки, підписи студента, керівника, нормоконтролера, завідувача кафедри, назва курсового проекту, номер листа (4) та кількість листів в пояснювальній записці. Зразок оформлення реферату наводиться в Додатку В.

Рисунок 3.2 – Форма повного напису в курсового проекту

Соседние файлы в папке SUBD_ZAO