Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Сучасні ІТ.docx
Скачиваний:
28
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
37.77 Кб
Скачать

Висновок

Інформаційні технології міцно увійшли в наше життя. Застосування ЕОМ стало буденною справою, хоча зовсім ще недавно робоче місце, обладнане комп'ютером, було великою рідкістю. Інформаційні технології відкрили нові можливості для роботи і відпочинку, дозволили багато в чому полегшити працю людини.

Сучасне суспільство навряд чи можна уявити без інформаційних технологій. Перспективи розвитку обчислювальної техніки сьогодні складно уявити навіть фахівцям. Однак, зрозуміло, що в майбутньому нас чекає щось грандіозне. І якщо темпи розвитку інформаційних технологій не скоротяться (а в цьому немає ніяких сумнівів), то це відбудеться дуже скоро.

З розвитком інформаційних технологій зростає прозорість світу, швидкість та обсяги передачі інформації між елементами світової системи, з'являється ще один інтегруючий світової фактор. Це означає, що роль місцевих традицій, сприяють самодостатньому інерційному розвитку окремих елементів, слабшає. Одночасно посилюється реакція елементів на сигнали з позитивним зворотним зв'язком. Інтеграцію можна було б тільки вітати, якби її слідством не ставало розмивання регіональних і культурно-історичних особливостей розвитку.

Інформаційні технології увібрали в себе лавиноподібні досягнення електроніки, а також математики, філософії, психології та економіки. Утворився в результаті життєздатний гібрид ознаменував революційний стрибок в історії інформаційних технологій, яка налічує сотні тисяч років.

Сучасне суспільство наповнене і пронизане потоками інформації, які потребують обробки. Тому без інформаційних технологій, так само як без енергетичних, транспортних і хімічних технологій, воно нормально функціонувати не може.

Список використаних інформаційних джерел

1. Інформаційні системи - http://www.islu.ru/k_inform/infsystekst.html.

2. Інформаційні технології - http://www.kunegin.narod.ru/index.html.

3. Сучасні інформаційні технології - http://www.referat.ru/referat/sovremennye-informacionnye-tehnologii-22545

4. Використання сучасних інформаційних технологій у роботі з населенням - http://koi.www.expos.ru/it/it.shtml.

5. Реформування стандартизації з інформаційних технологій - http://www.techno.edu.ru:16001/db/msg/18628.html.