Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ГОСTы / Poздiл 5.doc
Скачиваний:
36
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
698.37 Кб
Скачать

2. Зміст розділів

2.1. В розділі Об'єкт испытаний вказують найменування, область застосування і позначення випробуваної програми.

2.2. В розділі Ціль испытаний повинен бути указана ціль проведення випробувань.

2.3. В розділі "Вимоги до програми" повинен бути указані вимоги, що підлягають перевірці під час випробувань і задані в технічному завданні на програму.

2.4. В розділі "Вимоги до програмної документації" повинен бути указані склад програмної документації, що пред'являється на випробування, а також спеціальні вимоги, якщо вони задані в технічному завданні на програму.

2.3, 2.4. (Змінена редакція, Ізм. 2).

2.5, 2.6. (Виключені, Ізм. 2).

2.7. В розділі "Засоби і порядок випробувань" повинен бути указані технічні і програмні засоби, використовувані під час випробувань, а також порядок проведення випробувань.

2.8. В розділі "Методи випробувань" повинен бути приведені описи використовуваних методів випробувань. Методи випробувань рекомендується по окремих показниках розташовувати в послідовності, в якій ці показники розташовані в розділах "Вимоги до програми" і "Вимоги до програмної документації".

В методах випробувань повинен бути приведені описи перевірок з вказівкою результатів проведення випробувань (переліків тестових прикладів, контрольних роздруків тестових прикладів і т. п.).

2.7, 2.8. (Змінена редакція, Ізм. 2).

2.9. В додаток до документа можуть бути включені тестові приклади, контрольні роздруки тестових прикладів, таблиці, графіки і т. п.

Соседние файлы в папке ГОСTы