Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ГОСTы / Poздiл 5.doc
Скачиваний:
36
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
698.37 Кб
Скачать

2. Зміст розділів

2.1. В розділі Загальні указания приводять загальні вказівки для обслуговуючого персоналу по експлуатації програмного виробу, заповненню і веденню його формуляра, наприклад:

«Перед експлуатацією необхідно уважно ознайомитися із відповідними експлуатаційними документами (приводяться найменування документів).

Формуляр повинен знаходитися в підрозділі, відповідальному за експлуатацію програмного виробу.

2.2. В розділі Загальні сведения вказують найменування програмного виробу, його позначення, найменування підприємства виготівника, номер програмного виробу підприємства і інші загальні зведення про програмний виріб.

2.3. В розділі Основні характеристики приводять необхідні при експлуатації програмного виробу значення основних характеристик (наприклад, функціональних, надійності і ін.).

2.4. В розділі Комплектності перераховують все безпосередньо вхідні в програмний виріб інші програмні вироби і документацію відповідно до комплектного, указаного в технічних умовах на програмний виріб.

За наявності відомості експлуатаційних документів у формулярі роблять на неї посилання без переліку експлуатаційних документів (форма 1 обов'язкового додатку).

2.5. В розділі Періодичний контроль основних характеристик при експлуатації і зберігання вказують найменування вимірювання характеристик, що перевіряються, необхідну періодичність контролю (форма 2 додатку).

2.6. В розділі Свідчення про приемке приводять свідчення про приймання програмного виробу, підписане особами, відповідальними за приймання (форма 3 додатку).

2.7. В розділі Свідчення про упаковку і маркировке розміщують відомості про упаковку програмного виробу, підписані особами, відповідальними за упаковку (форма 4 додатку).

2.8. В розділі Гарантійні обязательства приводять гарантійні зобов'язання підприємства - виготівника.

2.9. В розділі Відомості про рекламаціях приводять короткий виклад порядку пред'явлення рекламації і реєструють всі пред'явлені рекламації, їх зміст і прийняті заходи (форма 5 додатку).

2.10. В розділі Відомості про зберігання вказують терміни зберігання програмного виробу (форма 6 додатку).

2.11. В розділі Відомості про закріплення програмного виробу при експлуатації вказують прізвища і посади облич, за якими закріплюють програмний виріб (форма 7 додатку).

2.12. В розділі Відомості про ізмененіях вказують підставу для внесення змін, зміст змін з вказівкою його порядкового номера, а також посаду, прізвище і підпис обличчя, відповідального за проведення зміни (форма 8 додатку).

2.13. В розділі Особливі пометки залишають декілька чистих листів для спеціальних відміток, які вносять під час експлуатації програмного виробу.

2.14. Як додатки до формуляра можуть бути довідкові матеріали і додаткові документи (наприклад, журнал обліку роботи), необхідні при експлуатації програмного виробу.

ДОДАТОК 9 Обов'язкове

Форми розділів формуляра

Форма 1.

Комплектний

Позначення

Найменування

Кількість

Порядковий обліковий номер

Примітка

Форма 2.

Періодичний контроль основних характеристик при експлуатації і зберіганні.

Характеристика, що перевіряється

Дата проведення вимірювання

Найменування вимірювання

Величина

19___р.

19___р.

19___р.

Фактична величина

Заміряв (посада, підпис)

Фактична величина

Заміряв (посада, підпис)

Фактична величина

Заміряв (посада, підпис)

Форма 3.

Соседние файлы в папке ГОСTы