Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Mодуль-1для підготовки ОЕВС.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
111.62 Кб
Скачать

Відповідність шкал оцінок якості засвоєння навчального матеріалу

Середньозважений бал за національною шкалою

Оцінка ECTS

Оцінка за національною шкалою

5

A

відмінно

(зараховано)*

4,5 ... 4,99

B

4 ... 4,49

C

добре

(зараховано)*

3,5 ... 3,99

D

3 ... 3,49

E

задовільно

(зараховано)*

2,5 ... 2,99

FX

незадовільно

(незараховано)*

2 ... 2,49

X

Студенти, які не згодні із підсумковою модульною оцінкою, мають право на складання усного іспиту. Оцінка, отримана на іспиті не може бути меншою за оцінку ПМК і визначається за критеріями.

Критерії оцінювання при складанні усного іспиту

Оцінка «Відмінно» виставляється студенту, який на іспиті показав різнобічні і глибокі знання програмного матеріалу, вміє вільно виконувати завдання, передбачені програмою, знайомий з додатковою літературою, відчуває взаємозв’язок окремих розділів дисципліни, їх значення для майбутньої професії, виявив творчі здібності у розумінні та виконанні програмного матеріалу і здатність для самостійного оновлення і поповнення знань.

Оцінка «Добре» виставляється студенту, що виявив повне знання програмного матеріалу, успішно виконує передбачені програмою завдання, засвоїв основну літературу, рекомендовану програмою, показав стійки й характер знань з дисципліни і здатний до самостійного їх оновлення та поповнення у ході подальшого навчання та професійної діяльності.

Оцінка «Задовільно» виставляється студенту, що виявив знання основного матеріалу в обсязі, необхідному для подальшого навчання та наступної роботи за фахом; справляється з виконанням завдань, передбачених програмою дисципліни, допустив окремі похибки у відповіді на іспиті і при виконанні іспитових завдань, але володіє необхідними знаннями для їх подолання за допомогою викладача.

Оцінка «Незадовільно» виставляється студенту, який не виявив достатніх знань основного програмного матеріалу, допустив принципові помилки у виконанні, передбачених програмою завдань, не може без допомоги викладача використати знання при подальшому навчанні, не спромігся оволодіти навичками самостійної роботи.

16

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]