Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Програма співбесіди_КН КНУКіМ_2013_22.02.2013.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
128.51 Кб
Скачать

Міністерство культури україни київський національний університет культури і мистецтв

ПРОГРАМА

співбесіди

при вступі на навчання за програмоюосвітньо-кваліфікаційного рівня "БАКАЛАВР"

на базі ОКР «Молодший спеціаліст»

за напрямом підготовки

6.050101 «Комп’ютерні науки»

Укладачі:

Чайковська О.А., канд. пед. наук, доцент, зав. кафедри комп’ютерних наук;

Матвієнко О.В., доктор пед. наук, професор кафедри комп’ютерних наук;

Прокудін Г.С., доктор тех. наук, професор кафедри комп’ютерних наук;

Стадник О.І., канд. фіз-.мат.наук, доцент кафедри комп’ютерних наук.

Пояснювальна записка

Київський національний університет культури і мистецтв приймає на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, на визначену кількість місць для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за умови вступу на споріднений напрям підготовки.

Перелік показників конкурсного відбору, строки та порядок проведення фахових випробувань визначаються правилами прийому до Київського національного університету культури і мистецтв.

При прийомі на навчання за скороченими термінами підготовки молодшого спеціаліста, бакалавра конкурсний відбір здійснюється за результатами фахового випробування (усно), яке оцінюється за шкалою від 100 до 200 балів

Відповідно Додатку 3 до Правил прийому до вищого навчального закладу в 2013 році, для осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спорідненою спеціальністю «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж» фаховим випробуванням для вступу на напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» для здобуття ОКР «Бакалавр» визначено співбесіду з фаху.

Мета співбесіди з фаху з напряму підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» на освітньо-кваліфікаційний рівень „бакалавр” — виявлення знань за напрямками професійної діяльності молодшого спеціаліста та формування контингенту студентів, найбільш здібних до успішного опанування дисциплін відповідних бакалаврських програм.

Вимоги до здібностей і підготовленості абітурієнтів. Для успішного засвоєння освітньо-професійної програми бакалавра напряму підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» абітурієнти повинні мати повну середню освіту та здібності до оволодіння знаннями, уміннями і навиками в галузі професійних наук.

Характеристика змісту програми. Програма співбесіди з фаху має синтетичний характер та інтегрує знання відповідно до таких розділів професійних знань:

  1. Інформаційні технології

  2. Вища математика

  3. Алгоритмізація та програмування

  4. Об’єктно-орієнтоване програмування

Програма охоплює коло питань, які в сукупності характеризують вимоги до знань і вмінь особи, що бажає навчатись у КНУКіМ з метою здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за напрямом «Комп’ютерні науки”. Програму складено на основі дисциплін циклу професійної підготовки молодшого спеціаліста, передбачених Освітньо-професійною програмою підготовки молодшого спеціаліста напряму 0501 „Комп’ютерні науки”.