Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фірма КНАУФ.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
2.41 Mб
Скачать

11. Економічність та рентабельність.

Термін служби труб складає більше 100 років.Гарантією забезпечення зростання потреби в бетонних та залізобетонних трубах для облаштування каналізаційних колекторів є досягнення зарубіжної та вітчизняної науки в створенні нових високоміцних видів бетонів. Досвід виготовлення труб на ВАТ «Комбінат будіндустрії» дозволяє зробити висновки, що найбільш перспективними напрямками поліпшення технології виробництва труб та їх експлуатаційних властивостей є:

  • вдосконалення технології підготовки наповнювачів бетонів для виготовлення труб різного призначення;

  • створення полімербетонів з використанням модифікаторів бетонної суміші, полімерних смол;

  • пошук нових композицій бетонних сумішей на базі високоміцних цементів поліпшеної якості, з метою підвищення міцності бетону;

  • застосування самоущільнюючих бетонних сумішей для формування труб по технології вертикального формування;

  • армування бетону фібровою арматурою, використання склопластикової арматури;

  • перехід на використання нового, продуктивного, не енергоємкого обладнання для виготовлення труб;

  • вдосконалення технології контролю якості підготовки бетонної суміші.

.

Завод залізобетонних виробів ват «дбк-3»

«Домобудівний комбінат №3», підприємство високого професіоналізму, приклад активної технічної творчості та трудового ентузіазму. Сталі традиції в колективі — міцний фундамент для стабільної роботи та розвитку виробництва.

Завод — спеціалізоване підприємство, яке випускає збірні залізобетонні та бетонні конструкції, виробляє товарний бетон і розчино-бетонні суміші.

Цех готової продукції завод ЗБВ ВАТ «ДБК-3» використовує для зберігання виробів, що випускаються. Завдяки цьому завод ЗБВ ВАТ «ДБК-3» пропонує послуги по зберіганню продукції та відвантаженню її в зручний для замовника термін.

Бетонозмішувальний цех — це два розчино-бетонні вузли, обладнані бетонозмішувачами гравітаційної дії (вільного падіння) з автоматизованою системою управління, пневмотранспортуванням цементу і конвеєрною подачею заповнювачів: щебеню, керамзитового гравію, піску.

Для виробництва арматурних виробів та каркасів працює два арматурних відділення в кожному формувальному цеху. Вони обладнані верстатами й пристроями для виробництва всіх видів арматурних виробів: високоточні верстати RF-10 компанії МЕР (Італія) для виправлення й розрізання арматурних сталей, точного та економного згинання з ЧПУ, автоматизований центр STEP WELD для зварювання каркасів з комп'ютерним управлінням, виробничою потужністю до 90 ударів на хвилину, одноточкові верстати й багатоточкове обладнання для зварювання сіток та каркасів; верстати для згинання петель до ø40 P140E та гнутих елементів всіх форм до ø12 Fokus-12, верстати для дугового зварювання закладних деталей, автоматизований склад моделі Flexiplus-250/40 для переробки арматурної сталі з програмним управлінням для ефективного виконання завдань.

Якість залізобетонних виробів, що випускаються, підтверджується сертифікатами відповідності національним стандартам. Необхідний контроль при виробництві залізобетонних виробів здійснюється у виробничій лабораторії, де професійно використовується нормативна документація, засоби вимірювання, випробувальне обладнання.

Завод ЗБВ ВАТ «ДБК-3» — це сучасне, велике підприємство, яке виробляє більше 3000 найменувань залізобетонних виробів: фундаментні блоки, плити перекриття суцільні, перемички, кільця колодязів, лотки і т. д. Залізобетонні вироби, що виробляються заводом, дозволяють комплектувати будинки різних модифікацій і планування.

У виробництві залізобетонних виробів використовуються тільки якісні матеріали. Основні матеріали, які використовуються при виробництві залізобетонних виробів, є щебінь, пісок, арматура і цемент. На кожному етапі виробництва проводиться ретельна перевірка, що забезпечує високу якість залізобетонних виробів. Матеріали, які використовуються для виготовлення залізобетонних виробів, відповідають усім сучасним стандартам якості. Готова продукція проходить також ретельний контроль міцності на розтяг, стиск, вигин, водонепроникність, морозостійкість і зносостійкість. Якість залізобетонних виробів є найбільш важливим критерієм у сучасному будівництві.

Завод виробляє збірні залізобетонні конструкції, які монтуються на об`єкті. Збірні залізобетонні конструкції дозволяють прискорити будівництво і підвищити якість кінцевої продукції.

На сьогоднішній день завод ЗБВ ВАТ «ДБК-3» є сучасним і багатопрофільним підприємством, зі сформованою інфраструктурою, а також зручними під`їзними автомобільними та залізничними шляхами. Підприємство здійснює не лише виготовлення залізобетонної продукції, але й доставку своєї продукції замовникам в найкоротші терміни.

Досягнуті високі результати, можливість у важких умовах кризи зберегти потенціал виробництва поставили завод ЗБВ ВАТ «ДБК-3» в ряд найбільш успішних підприємств холдингової компанії «Київміськбуд». Це багато в чому заслуга трудового колективу заводу. Продовжуючи славні традиції будівельників, трудовому колективу і надалі під силу успішно вирішувати виробничі та економічні завдання.