Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
материалка.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
1.77 Mб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ

Матеріалознавство і електротехнічні матеріали

Методичні вказівки

до виконання індивідуальних завданьМаркірування, властивості, застосування конструкційних сталей” для студентів напряму підготовки 0502 “Автоматизація та компютерно-інтегровані технології”

2012

УДК 669.017/018.29+621.7________

ББК 34.5я73+30.3-3я73

Д 56

Укладачі: О.Г. Добровольський, канд. техн. наук, доцент,

В. Є. Богуславський, канд. техн. наук, доцент.

Рецензент В.П. Головань, кандидат техн. наук, доцент.

Відповідальний за випуск В.М. Смірнов, канд. техн. наук, професор

Затверджено на засіданні кафедри „Основи професійного навчання”, протокол № __ від __________ 2012 року.

Видається в електронному варыанті.

МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО І ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ МАТЕРІАЛИ: Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань “Маркування, властивості і застосування конструкційних сталей” для студентів напряму підготовки 0502 “Автоматизація та компютерно-інтегровані технології”, /Уклад: О.Г. Добро вольський, В.Є.Богуславський –К.: КНУБА, 2012.- 19 с.

Містять методичні вказівки і завдання на контрольні розрахунково-графічні роботи. призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 0502 “Автоматизація та компютерно-інтегровані технології”.

ВСТУП

Методичні вказівки містять матеріали, необхідні для виконання індивідуального завдання. Мета індивідуального завдання – поглиблення знань, що отримані студентами на лекціях і лабораторних заняттях, а також надання їм практичних навичок у галузі металознавства конструкційних матеріалів.

До складу методичних вказівок входять загальні положення, індивідуальні завдання для виконання контрольних робіт, пояснення до їх виконання, а також додатки і список літератури. Додатки до методичних вказівок містять довідкові дані, необхідні для виконання роботи

В результаті виконання індивідуального завдання студент засвоює практичні навички з аналізу властивостей різних марок сталей, їх властивостей і призначенню, термічної обробки.

1. Загальні положення

Індивідуальне завдання виконують студенти денної форми навчання. Форма індивідуального завдання – контрольна робота. Орієнтовний об’єм роботи 4 – 10 сторінок рукописного тексту на аркушах формату А4. Номер варіанту видає викладач.

2. Індивідуальні завдання до контрольних робіт

2.1. Вказівки по виконанню контрольної роботи

Студент виконує контрольну роботу, що складається з 2 запитань.

Вимоги щодо виконання кожної контрольної роботи такі:

  1. Роботу необхідно представляти на листах формату А4 або учнівському зошиті, де на обкладинці повинні бути указані: загальна назва роботи.(контрольна розрахункова графічна робота), назва дисципліни, група, прізвище, ініціали, , номери варіанту і питань контрольної роботи. Роботу можна виконувати письмово від руки або в електронному варіанті.

  2. На кожнім листі необхідно залишати поля для зауважень викладача, що перевіряє роботу.

  3. Оформлення відповідей необхідно починати з подання умови питання. Відповіді треба давати в тій послідовності, у якій поставлені контрольні завдання.

  4. Виконання графіків, діаграм, рисунків повинне бути акуратним і відповідати встановленим стандартам. Роботи, підготовлені недбало, не розглядаються.

  5. Відповіді повинні бути конкретними, чіткими, вичерпними і, по можливості, короткими, причому стислість відповіді не повинна бути на перешкоді її ясності.