Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
420
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
181.25 Кб
Скачать

Управл. Взводу

- посильний за КВ - 1

- р/телеф. з ЗКВ - 1

- здача майна - 1

1 мвідд

- скриня з набоями - 2

- екіпаж БМП - 3

2 мвідд

- скриня з док-ми КВ - 2

- екіпаж БМП - 3

3 мвідд

- скриня з гранатами - 2

- екіпаж БМП - 3

Рис. 2. Розподіл особового складу взводу до виходу взводу в

район формування колон (варіант)

7. Зі складу 3 мвідд виділяються 2 військовослужбовця для отримання та виносу з кімнати зберігання зброї металевої скрині з гранатами.

З цією скринею 2 військовослужбовця відділення слідують в парк бойових машин, загружають його в десантне відділення 3 мвідд та очікують військовослужбовців 1 та 2 відділень для подальших сумісних дій.

8. Після завантаження скринь у відповідні машини, 6 військовослужбовців організовано виходять у встановлене місце зустрічі зі взводом, який під командуванням ЗКВ висувається у призначений район (район формування колон) за парком бойових машин.

9. Особовий склад взводу після виходу в район формування колон розташовується на місці.

Заступник командира взводу організує сторожову охорону та оборону, взаємодію з сусідами ліворуч (праворуч) та уточнює завдання у командира роти, або у посадової особи, що його заміщує.

10. Після прибуття екіпажів БМП (БТР) в район формування колон на чолі з командиром взводу, заступник командира взводу доповідає йому про обстановку, що склалася. В цей час, особовий склад відділень займає свої місця в десантних відділеннях БМП (БТР), згідно бойового розподілу в готовності до руху у вихідний район (призначений рубіж).

11. Надалі взвод діє за ситуаціями або визначеним варіантах дій за командами командира взводу (роти).

2. Тренувати студентів в діях при підйомі по тривозі при приведенні взводу (роти) у вищі ступені бойової готовності по змісту практичного заняття та проведеній теоретичній його частині.

Заключна частина

Військова присяга і військові статути вимагають глибоко усвідомлювати свій обов'язок воїна Збройних Сил, свято і непорушно дотримуватися державних законів та військової присяги, бути пильним, чесним і відданим справі та інтересам держави, сумлінно вивчати військову справу, старанно і твердо запам'ятовувати все, чому навчають, зразково виконувати свої обов'язки, завжди бути готовим за наказом свого командира виступити на захист нашої Батьківщини.

Старший викладач кафедри військової підготовки

працівник ЗС України Д.В. ЗАЙЦЕВ

12

Соседние файлы в папке Tema 19 НЗ Дії при підйомі по тривозі++