Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Отчет по преддипломной практике.docx
Скачиваний:
57
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
435.35 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Чернігівський промислово - економічний коледж

Київського національного університету технологій та дизайну

Звіт

Про проходження переддипломної практики

Курс IV група ЕД-111

Спеціальність 5.05070104

«Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»

Студент К.І. Зімін

Місце проходження практики ТОВ «ПАК-ЕКСПО»

Керівник практики (від коледжу) Т.В. Ліх

Керівник практики (від підприємства) П.Г. Остапенко

Чернігів 2015

1.Ознайомлення з підприємством

ТОВ «ПАК-ЕКСПО» є лідером з виробництва однокомпонентного поліетиленового ковпачка методом гарячого пресування. Основним видом діяльності є виробництво і реалізація однокомпонентних поліетиленових гвинтових ковпачків для газованих і негазованих напоїв, соків, молочних продуктів. Компанія успішно розвивається, і за час існування, сформувала імідж і придбала досвід роботи на Українському ринку з виробництва ковпачків.Стале фінансове становище характеризується тим, що ТОВ «ПАК-ЕКСПО» щорічно збільшує номенклатуру та обсяги виробництва. На сьогоднішній день укладаються контракти з іноземними компаніями-виробниками і з українськими заводами. ТОВ «ПАК-ЕКСПО» дотримується гнучкої політики компромісів, орієнтованої на вимоги і можливості своїх клієнтів.. Маркетингові заходи, що проводяться компанією, спрямовані на встановлення динаміки споживчого попиту і підтримку цінової політики. Компанія безупинно працює над удосконаленням системи обслуговування клієнтів, шляхом впровадження в життя нових прогресивних форм продажу, постійного підвищення якості та скорочення часу на обробку замовлень і відпустки продукції.

Всі типи ковпачків виготовляються передовим технологічним методом гарячого пресування на сучасних роторних лініях. Технологічний процес здійснюється на обладнанні всесвітньо відомої фірми Sacmi Cooperativa Meccanici Imala (Італія). Завдяки цьому ковпачок має ідеально гладку поверхню без плям кольору, стабільні геометричні розміри, надійне протистояння тискові газу в пляшці. Продукція виготовляється в різній колірній гаммі. Висока якість ковпачка гарантовано надійним контролем якості готової продукції на всіх етапах виробництва. Воно забезпечується безперервним комп'ютерним та відеоконтролю за роботою технологічних ліній. На підприємстві обладнана лабораторія оснащена необхідним обладнанням, що дозволяє виконувати функцію контролю за якістю ковпачка за такими параметрами: вхідний контроль матеріалів, контроль ваги ковпачка, геометричних розмірів, якості друку, контроль над зусиллям на відкриття і закриття ковпачка, контроль міцності і протидії тиску газу усередині пляшки, а також і інших параметрів ковпачка. Інвестиції в сучасний технологічний процес і ділове співробітництво дозволяють досягти великих успіхів у виробництві ковпачка і задовольнити будь-які вимоги замовника. Безперервна діяльність компанії базується на сучасних технологіях виробництва, складування, транспортування та маркетингу. Реалізація наших планів сприяє задоволенню зростаючих потреб ринку України в високоякісної вітчизняної продукції і дає змогу Україні гідно виходити на світовий ринок.

2.Ознайомлення з схемою електропостачання підприємства і електроустаткування цеху

Електропостачання підприємства , категорія споживачів , зв'язок з енергосистемою , розподіл електроенергії

Основною метою енергетичного господарства підприємства є надійне і безперервне постачання електричної енергії на підприємство. Підтримується енергетичне господарство в робочому стані для того , щоб підприємство працювало згідно з графіком і не було порушення . Забезпечення запасними частинами сфери енергогосподарства , проведення періодичної перевірки знань електроперсоналу , ведення електротехнічної документації і так далі . Відомо що , щодо забезпечення надійності електропостачання електричної енергії електроспоживачі поділяються на 3 категорії надійності електропостачання ТОВ «ПАК-ЕКСПО» відноситься до другої категорії надійності електропостачання. ІІ категорія - до цієї категорії відносяться електроспоживачі перерву в електропостачанні яких призводить до масового недовипуску, браку продукції ,простоєм робочих місць , механізмів , робочих транспортів. Живлення забезпечується від двох незалежних джерел. Перерва в електропостачанні цієї категорії допускається на час включення живлення черговим персоналом, або виїзної оперативною бригадою. Допускається живлення від одного трансформатора, перерва в електропостачанні не повинна бути більше однієї доби. Підприємство живиться електричною енергією змінного струму промислової частоти 50 Гц. Від трансформаторної підстанції, до підприємства надходить кабельна лінія напругою 10/0, 4 кв.

В цеху стоїть обладнання яке живиться напругою 220 і 380В. Живлення цеху відбувається від трансформаторної підстанцій за допомогою кабельної лінії.