Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОТЧЁТ.doc
Скачиваний:
138
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
885.76 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Чернігівський промислово - економічний коледж

Київського національного університету технологій та дизайну

Звіт

Про проходження навчальної практики

Курс III група ЕД-111

Спеціальність 5.05070104

«Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»

Студент К.І.Зімін

Місце проходження практики КП "УЖКГ" ЦТПК

Керівник практики (від коледжу) О.В.Шевченко

Керівник практики (від підприємства) П.О.Болгов

Чернігів 2014

1.Ознайомлення з підприємством

1.1 Коротка історична довідка про підприємство

Історія

КП "УЖКГ" було створене на базі Управління житлово-комунального господарства ВП "Чорнобильська АЕС" НАЕК "Енергоатом" у зв'язку з передачею об'єктів права державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Славутича згідно розпорядження Міністерства палива та енергетики України № 12 від 23.01.01 р. "Про передачу у власність територіальної громади м. Славутич Київської області об'єктів житлово- комунального господарства ВП "Чорнобильська АЕС" ДП НАЕК "Енергоатом".

Засновником КП "УЖКГ" та власником майна є Славутицькаміська рада, оперативнеуправліннядіяльністю КП "УЖКГ" здійснюєвиконавчийкомітетміста Славутича.

КП "УЖКГ" здійснює свою діяльність, згідно Конституції і законів України та інших нормативно-правових актів, рішень Славутицької міської ради та виконкому, а також статуту.

КП "УЖКГ" є юридичною особою з моменту державної реєстрації статуту у виконавчому комітеті Славутицької міської ради, має самостійний баланс, розрахунковий та інші рахунки в установах банку, печатку зі своєю назвою, бланки, кутові та інші штампи, а також інші реквізити, необхідні для господарської діяльності.

КП "УЖКГ" має право відкривати рахунки в банківських установах України в національній валюті, та інших валютах, в порядку встановленому діючим законодавством.

Підприємство здійснює свою діяльність на основі безготівкового розрахунку з підприємствами, установами і організаціями, а також готівкового розрахунку з громадянами в установленому законодавством порядку за державними, регульованими та договірними цінами.

До складу підприємствавходятьнаступні цехи і підрозділи:

  • Цех теплових підземних комунікацій (ЦТПК) в його складі: ділянка центральної котельної, ділянка теплових мереж, ділянка водоочисних споруд, ділянка каналізаційно-очисних споруд;

  • Електроцех (ЕЦ) в його складі: ділянка зовнішнього освітлення, ділянка охоронно-пожежної сигналізації;

  • Спеціалізований цех благоустрою ремонту і обслуговування доріг (СЦБРіОД) в його складі: транспортна ділянка, дорожня ділянка, ремонтна дільниця;

  • Цех експлуатації і ремонту (ПЕР) в його складі: ділянка зовнішнього ремонту, ділянка деревообробки, ділянка внутрішнього ремонту, лабораторія по обслуговуванню приладів обліку;

  • Бюро ритуальних послуг (БРП).

КП "УЖКГ" здійснює такі напрямки діяльності:

  • Експлуатація і ремонт житлового фонду, об'єктів соцкультпобутом Славутича;

1.2 Інструктаж на робочому місці

Інструктаж з техніки безпеки

За характером і часом проведення інструктажі працюючих поділяються на вступний, первинний на робочому місці, повторний, позаплановий, цільовий на робочому місці.

До проведення інструктажу допускаються керівники і фахівці, що пройшли перевірку знань з ОП. Перелік осіб, на яких покладено обов'язок проведення інструктажів, оформляється наказом по організації.

Знання, отримані при інструктажі, перевіряє особа, яка проводила інструктаж.

Працівник, що пройшов інструктаж і показав незадовільні знання, до роботи не допускається. Він зобов'язаний знову пройти інструктаж.

По закінченні інструктажу (первинного на робочому місці, повторного, позапланового, цільового на робочому місці) особа, яка проводила його, робить запис в "Журналі реєстрації інструктажу з техніки безпеки на робочому місці" (особистій картці інструктажу) з обов'язковим підписом інструктували та інструктуючого і зазначенням дати (додаток 6).

Перед початком ЕМР і ПНР на території діючого підприємства замовник повинен провести з електромонтажним або налагоджувальних персоналом інструктаж за загальними правилами ТБ для даного підприємства і особливим умовам роботи.