Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Родовід..docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
08.06.2015
Размер:
25.52 Кб
Скачать

Кулик (Клименко) Ганна Миколаївна

Моя бабуся, Кулик (Клименко) Ганна Миколаївна 12 червня 1943 року в селі Велика Ростівка Оратівського району Вінницької області. Жила тільки з мамою так як батько не прийшов з війни. Закінчила 10 класі. В 1963 році вона вийшла заміж. В цей час працювала на фермі дояркою. В 1965 році народила першу дитину. Після декретної відпустки знову працювала на фермі. В 1970 народила другу дочку. Після пологів за станом здоров’я пішла працювати на буряки. Була ланковою (бригадиром). Чоловік був також також з села. До 1980 року працювала на буряках, далі пішла в городничу бригаду Там вирощувала овочі та фрукти. Працювала там до 1995 року В 1995 році пішла на пенсію. На пенсії вона смачно готує, любить вишивку, в*язання. За гарну працю неодноразово була нагороджена грамотами преміями, путівками…

Кулик Микола Андронович

Мій дідусь, Кулик Микола Андронович, народився 17 квітня 1940 року в селі Велика Ростівка Оратівського району Вінницької області. Жив з мамою, бо батько був на війні. В сім’ї також був менший брат. Вчився 7 класів. Після школи працював вівчарем. Пішов в армія в 18 років. Прийшовши з армії пішов на курси трактористів. Працював комбайнером, трактористом на буряках. Неодноразово займав перші місця по районі у вирощенні та зборі цукрового буряка, за що нагороджувався грамотами, преміями, подарунками. До 1980 року працював трактористом, потім за станом здоров’я був переведений на посаду бригадир тракторної бригади. На цій посаді працював до 1993, далі пішов на пенсію. Дуже любив садок. Займався щепами. На одній яблуні в нього могло рости 8 видів яблук. Дуже любив кролів, розводив їх. Помер 12 серпня 2001 року.

Чернуха (Бабій) Ганна Арсеніївна

Моя бабуся, Чернуха (Бабій) Ганна Арсеніївна, народилася 20 березня 1938 року в селі Іванівська Слобідка Калинівського району Вінницької області. Батька забрали на війну, тому проживала лише з мамою та двома сестрами. Закінчивши 7 класів, пішла працювати на ферму дояркою. Все життя працювала на двох роботах почергово. В 1961 році вийшла заміж. Народила першу дитину в 1963 році, і по закінченню декретної відпустки пішла працювати в ланку. Народивши в 1965 році другу дитину, повернулася працювати на ферму. В 1968 році після народження третьої дитини знову повернулася працювати в ланку. Працюючи там і народила четверту дитину в 1974 році. Через 5 років знову пішла працювати на ферму. В 55 років пішла на пенсію, але не покидала своєї роботи на фермі. В 60 років повністю покинула роботу, і була домогосподаркою. Охоче займалася домашнім господарством. Померла 8 березня 2006 року.

Чернуха Михайло Захарович

Мій дідусь, Чернуха Михайло Захарович, народився 5 серпня 1937 року в селі Іванівська Слобідка Калинівського району Вінницької області. Жив у багатодітній сім’ї, в якій було четверо дітей. Дитинство провів з обома батьками. Закінчивши 7 класів пішов працювати на ферму, там навчав волів їздити у возі. В 1955 році пішов служити в армію. Служив в Німеччині 3 роки і 7 місяців. Прийшовши з армії повернувся на роботу на ферму. В 24 роки одружився. В 1993 році пішов на пенсію. На пенсії продовжує займатись домашнім господарством.