Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
маркетинг проект.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
497.55 Кб
Скачать

4 Етап-створення моди на продукт

Більше двох тисяч років назад на Сході люди, які досі більшість хвороб лікують за допомогою нетрадиційної медицини, відкрили рослину, відому нам під назвою імбир. Дуже скоро він завоював Європу, Америку і навіть в Африці. Малими ,але впевненими кроками цей продукт завітав і до нашого вжитку.

Невже б ми не могли обійтися без цього продукту?- зацікавило б вас. На те у мене є свої обґрунтування. Неодноразово було доведено,що всі ми підлягаємо стадному інстинкту.

Мода на імбир має широкий вжиток.А все завдяки тому,що варто було написати в інтернеті або випустити в інтернеті який це чудовий продукт,як він швидко допомагає скинути вагу. Продажі цього товару зросли в декілька разів,а все через те,що люди вірять в чудеса і чим більше вони вірять,тим більше чудес,які не відповідають логіці. Віра в чудеса,це все властиво покупцям,так як інформації вдосталь,а осмислити її він не в змозі,тому на дитячій вірі в чудо і відігруються маркетологи.

Отже,задачою маркетологів є заохотити певний круг покупців до вжитку саме їхнього товару.Як відомо,варто лише одній людині спробувати щось нове,як це вже стало в моді і товарні полиці не встигають поповнюватись продукцією.

5 Етап-розробка смаку

Закваска з коренем імбиря виготовлена ​​вперше на маслозаводі. Унікальний харчовий продукт з високим вмістом біологічно активних молочнокислих бактерій (в десятки разів більше, ніж в кефірі).

Склад на 100 г продукції :

Білків 2.60 г3%

Жирів 2.50 г3%

Вуглеводів 4.00 г 1%

Дрібномелений імбир 30 г

Калорійність 49.00 ккал

(205 кДж) 2%

На основі цього кисломолочного напою з додаванням ще кількох гострих і ароматних компонентів ми отримуємо неперевершений смак,який не залишить вас байдужими.

Такий товар вперше на ринку,тому варто лиш спробувати його,як ви відчуєте легкість в організмі і зрозумієте,що добавка кореня імбиря до кисломолочної продукції є неперевершеним доповненням.

6 Етап-вигадати назву

Створений товар отримає назву « Свіжинка».Він складатиме приємне враження на оточуючих покупців,так як сама назва показує,що товар завжди свіжий

7 Етап-створити упаковку

Ми створюємо досить ніжну упаковку,

Розуміючи, що більшість людей можуть дуже легко ухилитися від рекламної інформації, яка їх не зацікавила, фахівці з розробки рекламного звернення мають застосувати неординарні прийоми, щоб реклама завоювала повну, глибоку та тривалу увагу. Ідеться хоча б про ту частину, в якій на ці фактори впливає безпосередньо рекламне звернення. У разі створення видатного рекламного звернення (грандіозної, геніальної реклами) реклама має бути актуальною, оригінальною та справляти враження.

Ефекти рекламного впливу на споживацьку аудиторію

Фахівці вважають, що ефективне рекламне звернення має характеризуватися так:

по-перше, саме по собі рекламне звернення має бути приємним на вигляд, привабливим;

по-друге, уся ефективна реклама обов’язково має бути ві­зуальною;

по-третє, необхідно використовувати більш ніж просто приємні, привабливі образи.