Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
маркетинг проект.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
497.55 Кб
Скачать

Національний університет біоресурсів та природокористування України

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

Індивідуальний проект на тему:

«Розробка товару-новинки»

Виконала:

студентка ФАМ(маркетинг)

2 Курсу,1 групи

Бобровінікова Катерина Вікторівна

Київ 2015

Зміст

1.Вступ

2.Історія виникнення компанії

3.Асортимент компанії

4.Етапи розробки товару-новинки:

1 етап-формування ідеї

2 етап-переконання споживача

3 етап-видумка міфу

4 етап-створення моди на продукт

5 етап-розробка смаку

6 етап-вигадати назву

7 етап-створити упаковку

8 етап-призначити ціну

9 етап-зняти рекламу

10 етап-знайти ідеальну полку

11 етап-продати продукт

5.Висновок

6.Список використаної літератури

Вступ

Всі ми знаємо, що молоко та молочні продукти – це важлива частина раціону нашого харчування,отже це і запорука здоров’я.

Цілющі властивості кисломолочних продуктів були відомі ще в давнину. У народній і традиційній медицині кисломолочні продукти широко використовувалися для лікування найрізноманітніших недуг: від лупи і випадання волосся, від застуди, остеопорозу та туберкульозу.

Щоразу нам доводилось переконуватись в тому,що користь кисломолочних продуктів полягає завдяки вмісту молочної кислоти,через що всі вони затримують розвиток гнильних бактерій в кишечнику, поліпшують травлення і апетит, зупиняють і підтримують нормальну мікрофлору кишечника.

Нашим завданням є дослідити найкращу торгову марку молочної продукції,та розробити до її асортименту ще одну додаткову одиницю товару,це товар-новинку.Нам потрібно зауважити смаки та вподобання наших покупців та випустити товар,який буде широко доступним і за порівняно низькими цінами.

Історія виникнення компанії

Молочна компанія „Галичина“ розпочала свій шлях у 1998 році. На сьогодні вона є серед лідерів із виробництва кисломолочної продукції та входить до трійки найбільших виробників йогуртів в Україні. Частка ринку компанії в сегменті йогуртів за підсумками 2009 року становить 14,9%, в кисломолочній продукції - понад 10%.

„Галичина“ є єдиною повністю українською компанією серед молочних виробників першого ешелону. Сьогодні її продукція представлена у всіх регіонах України. Основні торгові марки: „Галичина“, „Мої корівки“ та „Молочна родина“. Асортимент продукції: молоко, сметана, кефір, йогурт, маслянка, сир кисломолочний, масло, спред. Нова категорія на молочному ринку України від ТМ „Галичина“ — маслянка.

Це не єдина в Україні молочна компанія, яка має власну дистрибуційну мережу, що постійно розвивається. На сьогодні „Галичина“ має понад 40 торгових представництв у всіх регіонах України.

Всі продукти виробляються з чистого карпатського молока. Чиста сировина Галичини, висока культура молочарства, традиційна для цього регіону, та сучасні західні технології дозволяють створити продукт високої якості зі справжнім смаком.

Торгову марку "Галичина" поважають завдяки:

  • великий історії

  • використанню нового високотехнологічного обладнання

  • постійному прагненню до досконалості

  • відмінній якості і доступній ціні

Асортимент продукції ТМ «Галичина»

Йогурти з українських фруктів та ягід

«Галичина» додає до йогуртів тільки українські фрукти, ягоди та злаки, які найповніше засвоюються організмом людини.

Корисні йогурти і завдяки заквасці із кисломолочних бактерій. Відомий вчений Мечніков довів, що мікроорганізми, які містяться в йогуртах, є своєрідним «еліксиром молодості». Йогурт позитивно впливає на здоров’я шлунково-кишкового тракту, містить молочнокислі бактерії, які покращують травлення, зміцнюють імунну систему.

Цей продукт багатий на вітаміни та мінерали: калій, кальцій, фосфор, цинк, йод, вітамін А, С, вітаміни групи В.

Також слід зазначити про вплив його на організм:

  • він сприяє знищенню патогенних мікроорганізмів;

  • мікрофлора, яка входить до складу йогурту стимулює роботу імунної системи;

  • живі бактерії допомагають шлунку виконувати його функці

Маслянка

Маслянка – це традиційний кисломолочний напій, який містить фосфоліпіди — речовини, які знижують холестерин та позитивно впливають на серцево-судинну систему.

Також слід звернути увагу на те що,маслянка-це низькокалорійний продукт,так як її калорійність 330-440 ккал на 1 кг.

Карпатська маслянка — це традиційний кисломолочний продукт Галичини. З давніх часів у Карпатах готують цей напій, високо цінуючи його за багатий смак та корисність.

Як готують маслянку? — Господиня після приготування масла до первинної маслянки додавала молоко і витримувала напій кілька годин. Так, вбираючи в себе найцінніші вітаміни та живі культури, народжується маслянка. Молочна компанія „Галичина” відродила старовинний галицький рецепт, поширивши культуру споживання цього напою по всій Україні.

Маслянка ТМ „Галичина“ містить вітаміни В1, В2, В6, В12, Е та аскорбінову кислоту. За словами лікарів-дієтологів, вона багата на біологічно активні речовини, що мають антисклеротичну дію, нормалізують рівень холестерину. З мінеральних речовин у маслянці є кальцій, магній, калій, натрій, мідь.

Традиції молочарства

Молоко для виробництва своїх продуктів «Галичина» отримує від десятків фермерських господарств та понад шестисот пунктів прийомки молока у селах. Кожен із них облаштований холодильною установкою та обладнанням для перевірки якості сировини.

Кефір «Галичина» має виражений кисломолочний смак із характерним живому продукту пощипуванням. Ряжанка виготовлена за традиційним знайомим із дитинства рецептом.

Сметана «Галичина» виготовлена за традиційною технологією із відбірних вершків та закваски. Ніжна та легка — вона чудово смакує до ваших улюблених страв: вареників, борщу, сирників, салатів та десертів.

Зернистий сир від «Галичини» – це новий смак творожної класики. Вживайте його як окремий продукт, або як додаток до салатів, млинці, гречки, картоплі та десертів.

Масло ТМ «Галичина» має ніжний та чистий солодковершковий смак і традиційну жирність – 72,6%.Масло володіє високою калорійністю,саме тому він так легко засвоюється організмом.

Асортимент продукції ТМ «Мої Корівки»

Продукція ТМ «Мої корівки» виготовлена із якісного молока на сучасному обладнанні. Виробництво здійснюється на Радехівському молокозаводі, який працює у молочній галузі вже понад 55 років. Кожна партія, перш ніж потрапити на поличку, проходить понад десять аналізів. Тому продукція „Мої Корівки“ — це стабільна якість за доступною ціною.

Сметана «Селянська» має чистий кисломолочний смак з вираженим присмаком і ароматом, властивими пастеризованому продукту.Даний продукт містить вітаміни A, E, B2, B12, C, PP, Особливо багато в сметані кальцію.Перевагою продукту є те,що в ньому міститься лецитин, який допомагає розчиняти холестерин і не дає йому відкладатися на стінках судин.

Йогурт від ТМ «Мої корівки» це не тільки смачний , але і дуже корисний продукт , який допомагає вам зберігати гарне самопочуття і запобігає розвитку ряду захворювань , у тому числі і раку. Ми можемо сказати що цей продукт містить велику кількість кальцію , який добре засвоюється організмом.

Кефір від ТМ «Мої корівки» кисломолочний напій, який виробляють шляхом сквашуванням молока кефірними грибками. Цей продукт поєднує в собі корисні якості молока, багатого вітамінами та кальцієм, з користю мільярдів кисломолочних культур, природних захисників людського організму. Кефір добре стабілізує травлення, нормалізує обмін речовин і роботу внутрішніх органів.

Асортимент продукції ТМ «Молочна Родина»

Молочна Родина — всі ми знаємо, що молоко та молочні продукти – це важлива частина раціону харчування А також ,це смачні і доступні продукти для традиційної української сім’ї. Ці товари містять гарну якість і покупці надають перевагу цій ТМ завдяки широкій доступності і порівняно низьким цнам

Молоко „Молочна Родина“ завжди свіже і натуральне. Молоко містить повноцінні білки, які мають повний амінокислотний склад і легко засвоюються організмом.

Кефір -низькокалорійний продукт, виготовлений за традиційною технологією — шляхом додавання до молока закваски кисломолочних бактерій. Він багатий поживними речовинами, вітамінами, тому зменшує відчуття голоду і дає відчуття «корисною» ситості.

Сметанка — це доступний сімейний продукт, виготовлений з вершків та якісного замінника молочного жиру. У ній висока енергетична цінность,також вона містить велику кількість вітамінів групи А, С, РР, Е.