Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ВСТУП

.docx
Скачиваний:
31
Добавлен:
30.04.2015
Размер:
15.68 Кб
Скачать

ВСТУП

Виробниче об'єднання «Київприлад» - сучасне приладобудівне підприємство, має потужну виробничу базу, насичену прогресивним обладнанням, передовими технологіями і укомплектоване висококваліфікованими робітниками і інженерно-технічними кадрами. Виробниче об'єднання "Київприлад" засноване в 1947 році як підприємство для виготовлення газових приладів - лічильників газу і газових плит - завод « Газаппарат № 2 ».

У 1956 році завод отримав назву « КИЇВПРИЛАД » і змінив напрямок діяльності . В основу подальшої спеціалізації були закладені прилади контролю і регулювання технологічних процесів , прилади газового аналізу та інша радіоелектронна апаратура .

Якість продукції забезпечується сучасними технологіями при розробці і виробництві, а також багатогранної випробувальною базою, яка дає можливість проведення кліматичних, вібраційних, ударних та інших випробувань. У 1964 році завод почав випуск апаратури для космічної індустрії.

Підприємство брало участь у розробці і виробництві приладів та апаратури для здійснення космічних програм «Січ», «Океан-О», МКС «Альфа», «Союз», «Світ», «Інтеркосмос», «Енергія-Буран», «Горизонт» , «Гонець», «Протон» та ін ВО «Київприлад», підпорядковане Національному космічному агентству України, маючи великий досвід в розробці і виготовленні апаратури космічного напряму, а також високопрофесійних розробників, останні роки працює над створенням наукоємної, високотехнологічної апаратури для енергетичної галузі. Сертифіковані та серійно випускаються мікропроцесорні пристрої захисту, автоматики, контролю і керування приєднань 6-35 кВ МРЗС-05, в Держреєстр України внесені серія багатотарифних трифазних лічильників електроенергії «Каскад» і серія однофазних лічильників електроенергії «Каскад-1». Враховуючи значні можливості підприємства, великий потенціал і використання новітніх технологій, ВО «Київприлад» пропонує співпрацю зацікавленим партнерам.

ВО «Київприлад», підпорядковане Національному космічному агентству України, маючи великий досвід в розробці і виготовленні апаратури космічного напряму, а також високопрофесійних розробників, останні роки працює над створенням наукоємної, високотехнологічної апаратури для енергетичної галузі.

Сертифіковані та серійно випускаються мікропроцесорні пристрої захисту, автоматики, контролю і керування приєднань 6-35 кВ МРЗС-05, в Держреєстр України внесені серія багатотарифних трифазних лічильників електроенергії «Каскад» і серія однофазних лічильників електроенергії «Каскад-1».

Підприємство має значні перспективи стати у майбутньому лідером космічної галузі.

У першому розділі звіту йдеться про дотримання техніки безпеки на режимному об’єкті «Київприлад», про саму організаційну структуру та буде зроблен початковий погляд на якість виробленої продукції.

У другому розділі буде повністю розглянута якість продукції, та система управління якістю згідно з сертифікацією яка знаходиться в додатках, виробничі та технологічні процеси підприємства, планування виробництва, виробничої потужності, собівартості продукції та обсягу реалізації.

У третьому розділі йтиме мова про фонд заробітної плати, основні показники економічної ефективності підприємства «Київприлад» та про складання кошторису витрат на виробництво космічної продукції

В четвертому розділі розповідається про нову продукцію, техніці, її створення та економічне обґрунтування її створення, а також про інструментальне господарство необхідне для створення продукції.

Метою проходження практики є вдосконалення теоретичних та практичних навичок з технології та організації виробництва, проведення аналізу діяльності підприємства.

Місце проходження практики – підприємство «Київприлад».

Об’єктом практики буде ознайомлення з загальною діяльністю підприємства, технологією та організацією виробництва на ВО «Київприлад».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]