Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт з практики.doc
Скачиваний:
105
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
115.71 Кб
Скачать

11

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Україн Чорноморський державний університет імені Петра Могили

Факультет полії

ЗВІТ

з архівної практики

Студента групи 334 Ярошенка Сергія Олександрі Керівник від університету: Левченко Лариса Леонідівна Керівник від підприємства: Левченко Лариса Леонідівна

Звіт про проходження практики

За період проходження практики у Державному архіві Миколаївської області з 4.07.2011 по 17.07.2011 року виконав програму та індивідуальний план практики в повному обсязі.

Мета та основні завдання архівної практики:

  1. Ознайомитися з організацією і порядком використання документів НАФ ( Національного архівного фонду) України;

  2. За вказівкою керівника практики брати участь у виконанні запитів соціально-правового характеру;

  3. Знайомитися зі змістом функціональних обов'язків працівника відділу інформації та використання документів НАФ України держархіву Миколаївської області;

  4. Виконувати всі вимоги керівника відносно виконання завдань практики;

  5. Під час проходження практики вести щоденник проходження практики, в якому необхідно записувати всі виконувані студентом роботи.

Бази практики.

Базою архівної практики є Державний архів Миколаївської області. Обов'язки студента при проходженні практики були дотримані та виконані у повному обсязі:

    1. Одержано від керівника практики консультацію з проходження практики і оформлення всіх необхідних документів;

    2. Своєчасно прибув до місця проходження практики;

    3. Суворо дотримувався вимог правил охорони праці, техніки безпеки. Під час проходження практики були виконані наступні види індивідуальних завдань:

1. Ознайомився з організацією і порядком використання документів НАФ України;

з

      1. Ознайомився зі змістом функціональних обов'язків працівника відділу зберігання та використання документів НАФ України держархіву Миколаївської області;

      2. Виконав всі вимоги керівника відносно виконання завдань практики;

      3. Під час проходження практики вів щоденник проходження практики, в якому записував всі виконані студентом роботи, і який є підставою для складання звіту практики.

Під час проходження практики вивчив нормативні документи і акти, що визначають функції та структуру архіву, ведення діловодства та контролю за виконанням документів, активно брав участь у роботі відділу зберігання, обліку та довідкового апарату. Отримав необхідну основу знань та навичок:

        1. Працював у архівному сховищі;

        2. Допомагав у проведенні перевірки наявності справ;

Виявив зацікавленість у питаннях практичної діяльності, показав дос­татній рівень теоретичної підготовки. Студент зарекомендував себе, як від­повідальна та ініціативна людина, яка прагне до професійного вдосконалення і здатна до аналізу отриманих знань.

Контроль з боку університету здійснювався завідуючим відділу прак­тики, завідуючим кафедрою історичних дисциплін та безпосередньо керівни­ком практики.

Метою контролю за проведенням практики було виявлення й усунення порушень, недоліків і надання допомоги студентам по виконанню програми практики.

Облік відвідуваності студентів вів керівник практики. Поточний контроль здійснювався керівниками практики. При цьому контролювались: відвідування студентами, ведення щоденника, складання звіту, своєчасність початку і закінчення практики.

Під час проходження практики не було зафіксовано порушень у роботі та дотриманні техніки безпеки, а з боку керівника практики провадилася всі­ляка потрібна допомога.

Основними принципами користування документами архіву є відкри­тість ретроспективної документної інформації, законність її пошуку, отри­мання та використання, рівні права доступу до неї усіх юридичних і фізичних осіб, незавдання шкоди документам під час користування ними.

Архів забезпечує для громадян України, іноземців та осіб без грома­дянства, що перебувають в Україні на законних підставах, вільний доступ до документів з відкритою інформацією та архівних довідників і баз даних до них з часу надходження цих документів на зберігання до архіву чи з часу створення в архіві цих довідників та баз даних.

Історія архівної справи на Миколаївщині

Історія архівної справи на Миколаївщині тісно пов'язана з історією міста Миколаєва, розвитком краю і сягає в останні десятиліття XVIII ст., коли у 1788 році в гирлі р. Інгул була закладена перша суднобудівна верф, навколо якої почало будуватися місто. З перших років діяльності будівельної експедиції, очолюваної керівником будівництва верфі і міста М. Л. Фалєєвим, в її канцелярії стали відкладатись перші архівні матеріали, присутствених місць.

У 1796 р. із Херсона в Миколаїв переведено Чорноморське адміралтейське правління, при канцелярії якого був архів Чорноморського департаменту. Це був перший в місті відомчий архів, підпорядкований Морському відомству. У ньому зосереджувались архівні документи підвідомчих департаменту експедицій, портових контор Миколаєва, Херсона, Севастополя і Таганрога. У 1805 р. утворено Миколаївське військове губернаторство, до складу якого ввійшли Миколаїв і Севастополь, а також адміралтейські поселення, що прилягали до Миколаєва.

Значна кількість цінних документів відкладалась в багаточисленних церковних архівах та приватних архівних колекціях. За розпорядженням Миколаївського військового губернатора віце-адмірала М. П. Лазарєва від З травня 1844 р. у місті Миколаєві був утворений міський архів, що був розміщений у будинку міського магістрату і підпорядкований міському управлінню. У 1852 р. через велику завантаженість міського архіву розпорядженням Миколаївського військового губернатора створена спеціальна комісія, яка розбирала архівні документи. Частина документів, що не представляла історичної цінності, за рішенням комісії була виділена і продана з аукціонного торгу.

У 1866 р. були відібрані цінні архівні документи прокурорської камери міста Миколаєва і відправлені для зберігання в Московський архів Міністерства юстиції.

У 1900 р. головне управління Чорноморського флоту було переведене із Миколаєва до Севастополя, а Миколаївське військове губернаторство перетворене в градоначальство. Ці переміни суттєво відбилися на стані Миколаївського портового архіву, який значною мірою поповнився архівними документами Морського Міністерства і став офіційно іменуватись Чорноморським центральним воєнно-морським архівом. За розпорядженням Морського міністерства в цей архів повинні були бути зібрані всі архівні матеріали з відомостями, що відносилися до колишнього Морського відомства, а також до існуючого Морського міністерства. З цією метою 63 справи із міського архіву були передані на зберігання до Чорноморського центрального воєнно-морського архіву.

У роки іноземної воєнної інтервенції та громадянської війни значна частина документів була втрачена. Так, австро-німецькими окупантами в 1918 р. була спалена частина надзвичайно цінних документів канцелярії Миколаївського градоначальника і жандармських установ.

З встановленням радянської влади в січні 1920 р. архіви Миколаївщини були націоналізовані і передані у ведення музейної секції Миколаївського губернського відділу народної освіти. 9 травня 1921 р. відбулось спільне засідання архівної комісії за участю представників губернського відділу народної освіти, міського і Чорноморського воєнно-морського архівів. При підвідділі була утворена губернська архівна секція, яка являлась керівним координаційним центром, одночасно очолювала архівну сітку і здійснювала свою роботу до 22 листопада 1922 р., тобто до ліквідації Миколаївської губернії. При ліквідації губернських організацій і установ їх архівні документи були передані на зберігання до Одеського губернського архіву, де вони зберігались до 7 травня 1927 р.

У 1921 р. при Миколаївському губкомі був організований Істпарт, котрий став відділом губкому партії. За роки своєї діяльності Істпарт підготовив і видав 6 праць, в яких були використані зібрані ним документи та матеріали. У вересні 1937 р. утворено Миколаївську область. На підставі постанови організаційного комітету Президії Верховної Ради УРСР по Миколаївській області від 15 лютого 1938 р. утворено Миколаївське обласне архівне управління. 4 квітня 1938 р. наказом по Миколаївському обласному архівному управлінню у відповідності з розпорядженням Центрального архівного управління УРСР від 29 березня 1938 р. Миколаївський державний історичний архів був перейменований в Миколаївський обласний історичний архів, в кінці 1938 р. одержав найменування Миколаївський обласний архів, а з кінця 1940 р. перейменований в Державний архів Миколаївської області.

У віданні обласного архівного управління, крім Миколаївського обласного архіву, знаходився також Херсонський державний історичний архів, Кіровоградський державний історичний архів, Миколаївський міський державний архів та 23 районних державних архіви з перемінним складом документів. Наказом по управлінню НКВС СРСР по Миколаївській області від 19 лютого 1939 р. у відповідності з постановою Президії Верховної Ради СРСР від 16 квітня 1938 р. і наказом НКВС СРСР від 17 січня 1939 р. місцеві органи Центрального архівного управління були передані у відання органів НКВС. Що стосується партійного архівного будівництва, то після створення області при Миколаївському обкомі Компартії України почав свою роботу обласний партійний архів.

У період окупації м. Миколаєва (16 серпня 1941 року - 28 березня 1944 р.) німецько-фашистські загарбники завдали обласному архіву великих збитків. До Німеччини вивезено 18 фондів (5754 од. зб.) документальних матеріалів німецьких колоній, крім цього, в архіві була пожежа, від якої загинуло багато документів. Ніякої роботи по упорядкуванню документальних матеріалів не проводилось. Були майже повністю знищені документи за 1931-1941 рр., які зберігались в архівах установ, підприємств та в райдержархівах. Миколаївський обласний партійний архів в серпні 1941 р. був евакуйований в м. Сталінград, а в серпні 1942 року в м. Уральськ.

31 грудня 1970 р. введений в експлуатацію новий будинок облдержархіву, споруджений за типовим проектом. Проектна місткість сховищ 1,2 млн одиниць зберігання. Після передислокації документів в новий будинок значно покращились умови зберігання документів. Зі створенням у 1971 р. реставраційної лабораторії, обладнаної необхідним устаткуванням і інструментами, обсяги робіт по реставрації і ремонту документів та оправі справ набагато збільшились.

Впродовж 1991-1993 рр. проведена суцільна перевірка наявності справ колишнього партійного архіву і підведені підсумки її. У 1998 р. завершений розшук не виявлених під час перевірки наявності справ. Наразі триває оформлення матеріалів на зняття з обліку справ, відсутність яких документально підтверджена. У 1993-1998 рр. проведена робота по переведенню облікових документів колишнього партархіву на єдині форми державного обліку. У 1992-1993 рр. до держархіву від управління Служби безпеки України по Миколаївській області надійшли 27472 фільтраційні справи на громадян, депортованих в роки окупації Миколаївської області німецько-фашистськими загарбниками на примусові роботи до Німеччини, з 1998 р. архів розпочав прийом несудових карних справ колишнього КДБ.

У 1995 р. у держархіві Миколаївської області створено відділ автоматизованих архівних технологій, укомплектований сучасною комп'ютерною технікою. На сьогодні в архіві працює локальна комп'ютерна мережа, йде робота над створенням власного веб-сайту в україномовному і англомовному варіантах. Архів має базу даних на науково-довідковий апарат.

Державний архів області веде роботу, направлену на збагачення своїх архівних фондів документами "архівної україніки", що зберігається в архівах зарубіжних країн, у першу чергу в центральних державних архівах Росії. Архів активно веде міжнародну діяльність, зокрема діють угоди з Генеалогічним товариством ЮТА (США), що дозволяє створювати страховий фонд на мікроплівці на метричні книги, Товариством російських німців в Америці, Гетингенським дослідницьким центром (Німеччина) та іншими міжнародними інституціями. У 2004 р. Державний архів

Миколаївської області був учасником XV Міжнародного конгресу архівів у Відні (Австрія), у 2005 р. архів був представлений на засіданні круглого столу Європейського відділення Міжнародної ради архівів та зустрічі директорів державних архівів України з представниками Федерального архівного агентства Росії у Львові. У 2006 р. архів відвідали іноземні дослідники і делегації з Польщі, США, Німеччини, Ізраїлю.

Фонди:

5950 фф., 1121620 спр., 1787-2009 рр.;

  • 3759 од. зб. науково-технічної документації, 1936-1996 рр.;

  • 1039 од. зб. кінодокументів, 1960-1993 рр.;

  • 25199 од. обл. фотодокументів, 1945-2008 рр.;

  • 627 од. зб. фонодокументів, 1960-2008 рр.;

  • 34 од. зб. відеодокументів, 1994-2008 рр.

Література:

  1. Архівні установи України: Довідник. Т. 1. Державні архіви / Держкомархів України. УНДІАСД; Редкол.: Г. В. Боряк (голова), І. Б. Матяш, Г. В. Папакін. - 2-е вид., дон. - К., 2005. - С. 349-362.

  2. Короткий довідник про архівні фонди і науково-довідкову бібліотеку архіву Миколаївської області. - Миколаїв, 1958. - 30 с.

  3. Людковський Ш. С. З історії архівного будівництва на Миколаївщині (1917-1925 рр.) // Науково-інформаційний бюлетень. - 1958. - № 2. - С. 13- 18.

  4. Миколаївський обласний державний архів : Путівник / Упоряд.: В.В. Блябліна та ін. - К., 1966. - 295 с.

  5. Государственньїй архив Николаевской областе : Путеводитель / Сост.: И.А. Бьіченков и др. - К., 1985.- 261 с.

  6. Государственньїй архив Николаевской областе, 1921-1996 / Сост.: Л.Л. Левченко, А.В. Серединский. - Николаев, 1996.- 51 с.

Фонди Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського (Р 993)

Миколаївський педагогічний інститут створений із учительського інституту у 1920 році. В 1930 році інститут народної освіти реорганізований в інститут соціального врахування з трьохлітнім терміном навчання. В 1936 році при педагогічному інституті відкрився учительський відділ і вечірнє відділення, у серпні 1938 року відкрився заочний відділ. З 1941 по 1944 рр. інститут припиняє свою діяльність у зв'язку з німецько-фашистською окупацією міста. Постановою № 499 від 16 травня 1944 року Ради Народних Комісарів УСРР, наказано відновити діяльність інституту, а в 1948 році інституту присвоєно ім'я В. Бєлінського. С 1946 року інститут підвідомчий Міністерству освіти УСРР.

В 1944-1950 рр. інститут мав три факультети: фізико - математичний, природознавчий і мови та літератури. Згідно наказу № 926 від 1950 року був закритий природознавчий факультет, а документи і особисті справи студентів передано Херсонському педагогічному інституту.

У 1944-1954 рр. буди наступні кафедри: кафедра математики, фізики, української мови і літератури, російської мови і літератури, марксизму- ленінізма, психології і педагогіки, іноземних мов, фізичного виховання і спорту.

Згідно наказу № 311, 1958 року був відкритий в інституті факультет фізичного виховання і спорту, додалися кафедри анатомії і фізіології людини, спорту і спортивних ігор, кафедра теорії і методики фізичного виховання. В 1970 році відкрився факультет музики і співу, додалися кафедри історії КПРС і наукового комунізму, кафедра філософії і політ економії, зарубіжної літератури.

Інститут готує викладачів фізики і математики російської мови і літератури, фізичного виховання і спорту української мови і літератури, музики і співу протягом 5 років навчання.

Протягом діяльності інституту відклалися наступні документи:

  • Накази міністерства вищої і середньої освіти УРСР;

  • Книги приказів по інституту;

  • Протоколи засідань ради інституту;

  • Протоколи засідань кафедри;

  • Протоколи засідань екзаменаційної комісії, навчальний план;

  • Плани науково-дослідної роботи;

  • Звіти про навчальну роботу;

  • Фінансові звіти;

  • Документи видатків і штатного розпису;

  • Переписка з Міністерством освіти УРСР.

Опис № 2 складений згідно хронологічно-структурного принципу, документи навчальної частини сформовані по навчальним рокам, документи канцелярії і бухгалтерії по календарним рокам. Всього в опису № 2, том 1 налічується 538 справ за 1944-1965 роки. В опису № 2, том 2 налічується 117 справ за 1966-1970 роки. По місцевому комітету профсоюзу опис відсутній. Відсутня повнота фонду за 1944-1951 роки, фінансові звіти за 1844-1947 рр., звіти про роботу навчального відділу 1944-1945 років, відсутні протоколи засідань кафедр російської та української літератури, а 1947-1949 рр. всі протоколи засідань кафедр.

1962 рік наявні всі протоколи засідань кафедр. За 1963-1965 рр. всі протоколи, окрім кафедри російської та іноземної мов. Відсутні ряд документів місцевих комітетів профсоюзу викладачів, складений акт розслідування на відсутність документів фонду. Повністю відсутні документи студентського профсоюзного комітету за 1944-1970 рр. Документи інституту на зберігання в державний архів Миколаївської області поступили в 1944 році, наявні - устав педінституту, прикази директора інституту, переписка про розвиток спортивно-масової роботи серед студентів, про соціалістичні змагання з Херсонським педагогічним інститутом про розподіл випускників інститутів на роботу. Наявні залікові відомості і відомості успішності студентів, статистичні дані про їх чисельність.

Щодо опису справ постійного зберігання за 1990-1991 рр. внесено 52 справи: накази ректора інституту з основної діяльності, протоколи засідань вченої ради та ректорату інституту, плани та звіти с основної діяльності, про науково дослідну роботу, документи про роботу факультетів і кафедр, звіти про фінансово-господарську діяльність, протоколи загальних зборів членів профспілки і засідань профкому.

Повноти фонду не має, втрачені план роботи інституту з основної діяльності за 1991 рік, документи про роботу профспілкового комітету студентів за 1990-1991 рр., документи про роботу фізико-математичного і історичного факультету за 1991-1992 рр. Складений акт про не стачу документів від 8.06.2010 року. Звіт голів державних екзаменаційних комісій за 1989-1990 та 1990-1991 рр. внесені розділи опису по крайній даті, опис складений за структурно-хронологічним принципом, заголовки справ уніфіковані.

Фонди Миколаївського суднобудівного заводу імені 61 Комунара (Р 577)

В результаті експертизи на 1972 рік відібрано 1248 справ постійного

зберігання до державного архіву Миколаївської області.

Документи містять:

  • По канцелярії (накази Народного комісаріату суднобудівної промисловості СРСР, Міністерства суднобудівно промисловості СРСР, директора заводу по адміністративно-господарській діяльності, журнали реєстрації наказів міністерства і директора заводу);

  • По планово-виробничому відділу (плани організаційно технічних заходів і плани науково-технічного прогресу, переписка з Міністерством суднобудівної промисловості СРСР про зниження собівартості побудови суден про побудову китобійних і рефрижераторних суден);

  • По відділу праці і заробітної плати (звіти по нормуванню виробництва, матеріали про соціалістичні змагання, списки і характеристики передовиків виробництва, звіти видатків і штатний розпис заводу);

  • По технологічному бюро і відділу головного технолога (плани організаційно-технічних заходів, протоколи технічних нарад, звіти про роботу по раціоналізації і винахідництву, переписка з міністерством про зниження трудоємкості і механізації ручних робіт, про впровадження нової техніки);

  • По енерго-механічному відділу (переписка з Народним комісаром СРСР по суднобудівництву і відновлення заводу інструкції по експлуатації енергетичного господарства, протоколи технічних нарад);

  • По відділу головного зварювальника (протоколи технічних нарад, переписка з проектними інститутами про шляхи розвитку і широкого впровадження енергозварювання в суднобудуванні);

  • По бюро техніки безпеки і відділу техніки безпеки (звіти про виробничі травми і освоєння коштів на підприємстві з охорони праці);

  • По управлінню капітального будівництва апарату технічного нагляду за капітальним будівництвом і відділу технічного нагляду (рішення Головного управління Міністерства суднобудівної промисловості СРСР по технічним проектам на капітальне будівництво, матеріали про відновлення заводу, списки асигнувань на капітальне будівництво, акти здачі в експлуатацію завершених будівельних об'єктів);

  • По відділу найму і звільнення, відділу кадрів і технічного навчання (плани заходів по підбору і розстановці кадрів);

  • По головній бухгалтерії (звіти радникам і партійним організаціям про фінансово-господарську діяльність заводу, акти ревізій, фінансово- господарської діяльності).

За період 1971-1981 рр. на постійне зберігання відкладено 289 справ. Це накази директора заводу по основній діяльності плани, звіти, документи про соціалістичні змагання.

Завод мав наступні структурні підрозділи: планово-виробничій відділ, виробничо-диспетчерський відділ, головного технолога технічної інформації і раціоналізації головного зварювальника, центральна заводська лабораторія, відділ інструментального господарства, відділ головного конструктора, технічного контролю, енерго-механічний відділ, відділ матеріально- технічного постачання, управління капітального будівництва, наукової організації праці і управління, відділ кадрів, відділ техніки безпеки, адміністративно-господарський відділ, штаб громадянської оборони, апарат будівельників.

Фонди пошти та зв'язку Одеського поштово-телеграфного округу (Р 735)

1988 року із документів 41 фонду поштово-телеграфних контор і відділів зв'язку створений об'єднаний архівний фонд, до нього ввійшли фонди почтово-телеграфних закладів, що знаходилися на території нинішньої Миколаївської області. З 1917-1920 рр. фонди входили до Одеського поштово-телеграфного округу, з 1920 року ввійшли у підпорядкування Миколаївського губернського відділу народного зв'язку.

Вознесенська і Очаківська поштово-телеграфна контора і 6 відділів: Олександрово-Бузьке, Кантакузівське, Мостове, Покровське, Трикаратське, Щербанівське ввійшли 1920 року в склад Одеської губернії і до 1923 року підпорядковувалися Одеському губернському відділу народного зв'язку.

В 1923 році всі поштово-телеграфні контори і відділи зв'язку ввійшли в підпорядкування управління Чорноморського округу народного зв'язку Народного комісаріату пошт і телеграфів УСРР.

В складі фондів наявні наступні документи: постанови, накази, циркуляри, розпорядження та інструкції Народного комісаріату пошт і телеграфів УСРР, начальника Одеського поштово-телеграфного округу, Миколаївського і Одеського губернських відділів народного зв'язку, управління Чорноморського округу і переписка з ним про поштові операції, зміну списків поштово телеграфних установ, про відкриття і закриття поштових відділень, охорону ліній зв'язку. Наявні акти ревізій поштово- телеграфних установ, списки та особисті справи службових осіб контор та відділів.

Фонд містить проекти та схеми, переписку з Одеським губернським відділом зв'язку по Вознесенському округу про обмін кореспонденцією, переписка з Миколаївською поштовою конторою про відрядження робітників поштово-телеграфного зв'язку, відомості на виплату заробітної плати співробітникам контори. Наявні положення про правила ведення ревізій, копія наказу по Народному комісаріату про постачання робітників народного зв'язку продовольчими пайками. Циркуляр начальника Одеського поштово- телеграфного округу про утворення управління державних ощадних кас, поштового відділу щодо питань страхування. Декрет Раднаркому про врегулювання пенсійних справ співробітників пошти і зв'язку, відомості зі списками особистого складу контори з вказівкою тарифних категорій.

Опис складається із двох відділів:

  1. Поштово-телеграфні контори;

  2. Поштові і поштово-телеграфні відділення.

Всередині цих відділів систематизація і описи фондів складені по алфавіту найменувань поштово-телеграфних установ.

Всередині опису містяться географічні та хронологічні покажчики, перехідна таблиця старих і нових шифрів справ.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Чорноморський державний університет імені Петра Могили

Факультет політичних наук Група 334

ЩОДЕННИК ПРАКТИКИ

Студент: Ярошенко Сергій Олександрович Вид практики: архівна

Місце проходження практики: Державний архів Миколаївської області (корпус 1), м. Миколаїв, вул. Васляєва, 43

з ,„Л'-" ■ 2011р.

Керівник від університету: Левченко Лариса Леонідівна Керівник від підприємства: Левченко Лариса Леонідівна

^ ^ С с-

по „___" 2011 р.

Дата

Термін Викона

ння роботи

Етап роботи

Підпис керівника практики від підприємства

1

4.07.11

9: 00 - 13:00

Початок проходження практики. Ознайомлення з базою практики - Державним архівом Миколаївської області (корпус 1), фондосховищем №3.

и^Гсг ^

2

5.07.11

9: 00 - 13:00

Огляд, опрацювання, вивчення, ^ систематизація та переміщення фондів: Р - 386 оп. 1 од. збер. 14 - 26 ; Р - 389 оп. 1 од. збер. 1 - 25 (Вознесенське с/г кредитне товариство).

С г ^

3

6. 07.11

9: 00 - 13: 00

Огляд, опрацювання, вивчення, ^ систематизація та переміщення фондів: Р - 453 оп. 1. од. збер. 1 - 404 (Миколаївська губспілка); Р - 462 оп. 1 од. збер. 1-819 (Миколаївська спілка сільськогосподарського кооперативу)

4

7. 07.11

9: 00 - 13: 00

Опрацювання, вивчення,

г

систематизація та переміщення фонду Р - 993 оп. 1 од. збер. 1 - 7241, оп.2 од. збер. 1 - 224. (Миколаївський педінститут)

5

8.07.11

9: 00 - 13:00

Огляд, опрацювання,

/

систематизація та переміщення


фонду Р - 1002 оп. 1 од. збер. 1 - 34, оп. 2 од. збер. 1 - 98, оп. 3 од. збер. 1 - 212, оп. 4 од. збер. 1 - 1265 (Миколаївське обласне архівне управління).

6

9.07.01

9: 00 - 13: 00

Вихідний.

7

10.07.11

9: 00 - 13:00

Вихідний.

8

11.07.11

9: 00 - 13:00

Огляд, опрацювання, вивчення, систематизація та переміщення фондів: Р - 1003 оп. 1 од. збер. 1 - 77 (Миколївська міжрайонна каса соцстраху) та Р - 1004 оп. 1 од. збер. 1-33 (Миколаївський агрокомбінат).

9

12.07.11

9: 00 - 13: 00

Огляд, опрацювання, вивчення, систематизація та переміщення фондів: Р - 1005 оп. 1 од. збер. 1 - 472 (Миколаївський райкооператив заводу «Дормашина»); Р - 1015 оп. 1 од. збер. 1 - 298 (Парфюмерний комбінат «Альїе паруса»); Р - 1034 оп.1 од. збер. 1-162 (Миколаївський зоопарк).

^Ісг.р-

10

13.07.11

9: 00 - 13:00

Огляд, опрацювання, вивчення, ґ'л систематизація та переміщення фонду Р - 577 оп. 1 од. збер. 1 - 333, оп. 2 од. збер. 1 - 70, оп. 3 од. збер. 1-16, оп. 4 од. збер. 1-158,

^ е..


оп. 5 од. збер. 1-147, оп.7 од. збер. 1 - 88 (ДП «Завод ім. 61 Комунара»).

11

14.07.11

9: 00 - 13:00

Огляд, опрацювання систематизація та переміщення фонду Р - 578 оп. 1 од. збер. 1 - 1933, оп. 2 од. збер. 1 - 281, оп. 3 од. збер. 1 - 1639, оп. 4 од. збер. 1 - 5, оп. 5 од. збер. 1 - 277, оп. 7 од. збер. 1 - 627, оп. 8 од. збер. 1 - 190, оп. 9 од. збер. 1 -215 (ДП «Чорноморський суднобудівний завод»).

12

15.07.11

9: 00 - 13: 00

Огляд, опрацювання, вивчення, систематизація та переміщення фондів: Р - 773 оп. 1 (Відділення пошти і телеграфного зв'язку) та Р - 753 оп. 1 (Вознесенський сільськогосподарський кооператив). Написання звіту про проходження практики.

^Сс с-. -

13

16.07.11

9: 00 - 13:00

Вихідний.

14

17.07.11

9: 00 - 13:00

Вихідний.