Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт про практику.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
575.81 Кб
Скачать

Підсумки уроку:

Оскільки даний урок є останнім у вивченні теми, то слід іще раз наголосити на основних моментах:

  1. Інфляція – це підвищення загального рівня цін.

  2. Існують такі види інфляції, як інфляція попиту, витрат і грошей.

  3. Показниками інфляції є рівень інфляції та темп інфляції.

  4. За темпами зростання цін розрізняють такі види інфляції, як помірна, галопуюча та гіперінфляція.

  5. Наслідки інфляції: зменшення доходів населення; перерозподіл національних доходів і національного багатства між економічними суб’єктами; руйнування можливих механізмів економіки; погіршення життя населення; знецінення грошей; зменшення обсягів виробництва; скорочення реального обсягу ВВП; зростання безробіття; зменшення стимулів для якісної праці; знецінення заощаджень населення; посилення соціальної напруги в суспільстві; порушення стабільності економічних зв’язків і соціальних відносин у суспільстві; порушення соціально-кредитних відносин.

  6. До традиційних антиінфляційних заходів належать:

  • регулювання попиту;

  • контроль за заробітною платою та цінами;

  • індексація.

Підсумки

Отже провівши декілька навчальних занять в школі, перебуваючи на психолого-педагогічній практиці, можна сказати, що дійсно дана робота дуже відповідальна та важлива, адже психіка людини – це матеріал, з яким можна працювати, але працювати потрібно правильно і вміло, потрібно знати певні прийоми якими можна користуватися не тільки викладаючи дисципліни, у школах, коледжах і інститутах, але й повсякденному спілкуванні, за для того щоб досягти своїх цілей. Це дійсно так, адже якщо знаєш, як впливати на людей, перед тобою відкриті всі двері.

Можу сказати напевно, що навчитися цьому не можливо, це потрібно відчути на собі, тобто потрібно практично використати свої навики, для того щоб зрозуміти, як вони працюють.

Саме тому студентам і потрібна психолого-педагогічна практика. Педагогічна практика сприяла формуванню в мене навичок виконання таких функцій викладача: здійснення теоретичної та практичної підготовки до предмету, використання ефективних форм, методів і засобів викладання.

Крім того, проходження практики дало змогу мені детально ознайомитись із матеріально-технічним забезпеченням школи, з професійно-викладацьким складом вчителів. А відвідання двох уроків курсу «Основи економіки», дало можливість трохи навчитися викладацької діяльності у спеціаліста викладання.

Отже на мою думку проходження психолого-педагогічної практики є досить корисним для студентів-практикантів, і без сумніву являється основним кроком до здобуття навичок викладацької діяльності.

Додатки:

Додаток 1.

Задача 1.

Задача 2.

Додаток 2.

1Д

2О

Е

Ч

3І

Н

Ф

Л

Я

Ц

І

Я

Л

К

Я

У

4Ц

І

Н

О

В

А

І

А

5П

8С

Т

А

6Г

Ф

Л

Я

Ц

І

Я

9Н

Е

О

Ч

І

К

У

7В

А

Н

А

А

А

В

І

1Д

Е

В

А

Л

Ь

В

А

Ц

І

Я

11 З

А

О

Щ

А

Д

Ж

Е

Н

Ь

О

У

К

12П

О

П

И

Т

У

Ч

13В

И

Т

Р

А

Т

У

А

И

Ю

Т

Ч

А

А

Додаток 3.

Схема 1.

Схема 2.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]