Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИКОНАННЯ І ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
796.67 Кб
Скачать

Рис 2. Алгоритм виконання курсової роботи у формах презентації або текстового документу

Завершена курсова робота виконана відповідно до вимог направляється для перевірки керівнику з курсових робіт через електрону пошту на адресу керівника. При цьому в темі відправлення через інтернет ресурси обов’язково вказати всі реквізити, які вимагаються до назви файлу:

ВАЖЛИВО ЗВЕРНУТИ УВАГУ!

Вимоги до назви файлу:

Приклад:

6508_01_KovalenkoNM

Де: 6508 – шифр спеціальності: 01 – номер групи із двох цифр (перша група – 01, п’ятнадцята група – 15 і т.п.); KovalenkoNM – прізвище та ініціали студента без пробілів латинськими літерами;

Завершена курсова робота для перевірки керівнику має бути обов’язково заархівована в форматі “rar”

Курсова робота направляється для перевірки керівнику в завершеному вигляді та має бути обов’язково заархівована в форматі “rar”, як це представлено наочно на прикладі ( рис. 3):

Рис.3. Фрагмент прикладу відправлення файлу курсової роботи Коваленко Н.М. у форматі “rar” з вимогами до назви файлу

Після отримання керівником курсової роботи вона підлягає перевірці (детальніше дивиться критерії оцінювання якості курсової роботи в розділі 4 – критерії оцінювання курсової роботи). Після перевірки курсової роботи, керівник направляє на електрону адресу студента рецензію керівника курсової роботи з оцінками рівня дослідження від 30 до 60 балів. Отримана рецензія керівника курсової роботи студентом з оцінками за якість виконання курсової роботи роздруковується та представляється комісії під час прилюдного захисту курсової роботи (детальніше дивиться розділ 5 – захист курсової роботи).

Змістовні вимоги до розкриття розділів курсової роботи

У курсовій роботі студент повинен глибоко і всебічно розкрити зміст обраної теми. Особливу увагу слід приділити дискусійним питанням теорії і практики податкових відносин, реформуванню податкової системи, чинникам, що впливають на формування бюджету податковими платежами, тощо. Якщо в економічній літературі відсутня єдина точка зору з питань, які досліджуються, слід навести думки кількох авторів, дати їх критичну оцінку та висловити свої міркування з даного приводу.

Розділ 1

Розділ 1 присвячується розкриттю сутності об’єкта дослідження, характеристиці основ організації управління ним. Він виконується на основі критичного аналізу навчальної, наукової літератури, монографій, наукових статей, а також положень чинного податкового законодавства.

ВАЖЛИВО ЗВЕРНУТИ УВАГУ!

Приклад назви І Розділу курсової роботи: «Теоретичні основи об’єкта дослідження» або «Сутність об’єкта дослідження та організація управління об’єктом дослідження» або «Загальна характеристика сутності та організації об’єкта дослідження». В назві розділу замість слів «об’єкт дослідження» потрібно вписувати конкретний об’єкт відповідно до теми курсової роботи.

У розділі 1 студент має вирішити наступні основні завдання:

  • визначити сутність об’єкта дослідження, у тому числі розкрити підходи різних авторів та наукових шкіл, охарактеризувати функції досліджуваного об’єкта, розглянути класифікації,

  • управлінські структури, їх основні функції щодо об’єкта дослідження та ін.

Загальний обсяг І Розділу

4 – 5 слайдів у формі презентації

або 3-4 сторінки у формі ТЕКСТОВОГО ДОКУМЕНТУ

До слайдів або текстової частини курсової роботи ОБОВ’ЯЗКОВО мають увійти наступні таблиці і рисунки, які узагальнюють опрацьований студентом та проаналізований для розділу 1 матеріал:

  1. Таблиця, яка містить ключові поняття і терміни, які розкривають об’єкт дослідження, за такою формою:

Таблиця

Ключові поняття і терміни

Терміни і поняття

Визначення терміну / поняття

Джерело (автор, назва джерела, реквізити видання, номер сторінки)

Критичне зауваження автора курсової роботи

  1. Схематичне зображення функцій, які розкривають сутність об’єкта дослідження. Класифікації, які характеризують об’єкт дослідження (у вигляді таблиць чи рисунків). Наприклад:

Полотно 39

  1. Основні дискусійні питання щодо характеристики сутності та функцій об’єкта дослідження, наприклад, у такій формі:

Полотно 30

  1. Інші таблиці та рисунки