Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Кетлін Крос та Роберт А. Гакет.doc
Скачиваний:
52
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
738.82 Кб
Скачать

Ресурси інтернет з цієї тематики

Benton Foundatіon: "Роботи, присвячені реалізації соціальних переваг, що стали можливими завдяки використанню комунікацій у суспільних інтересах".

http://www.benton.org/

Canadіan Communіcatіon Assocіatіon: Он-лайнові ресурси, в тому числі академічні журнали з питань досліджень комунікацій.

http://www.acs.ucalgary.ca/~ccaweb/journals.html

Demoсracy Works: "Он-лайновий путівник по працях окремих авторів та організацій, створений з метою поглиблення взаєморозуміння і підвищення толерантності в Америці. Містить інформацію про явища, що загрожують свободі самовираження та правам людини".

http://www. democracyworks.org/archive/index.html

FAІR - Fairness and Accuracy in Reporting: Національне об'єднання глядачів ЗМІ, створене з метою коригування упереджень та дисбалансів. На нашому Web-сайті ви знайдете матеріали для обговорення питань корпоративної власності, впливу реклами, суспільних інтересів тощо.

http://www.fair.org/

Global Intformation Networks (Німеччина): 6-8 липня 1997 року у Бонні відбулася Конференція міністрів країн Європи під назвою "Глобальні інформаційні мережі: реалізація потенціалу", організована урядом ФРН та Європейською Комісією. Метою цієї конференції було поширення інформації з питань масового використання глобальних інформаційних мереж, визначення перешкод такого використання, обговорення можливих розв'язань та проведення відкритого діалогу з питань розвитку співпраці в європейському та міжнародному масштабах".

http://www2.echo.lu/bonn/final.html

Institute for Alternative Journalism: "Неприбуткова організація, метою якої є підтримка і зміцнення незалежної та альтернативної журналістики, а також полегшення доступу громадськості до незалежних джерел інформації".

http://www.mediademocracy.org

Іnternatіonal Medіa Project: "Ми пропонуємо альтернативні радіопрограми та критичні виступи з питань ЗМІ".

http://www.igc.org/MakingKontact/

Medіa Watchdog: "Добірка он-лайнових матеріалів за тематикою "ЗМІ як сторожовий пес суспільства", в тому числі спеціальні критичні статті та інформація по робочих групах, що працюють у цьому напрямку. Головну увагу приділено проблемам точності та неупередженості засобів масової інформації "головного напрямку".

http://theory.lcs.mit.edu/~mernst/media/

Socіety for Old and New Medіa (Нідерланди)

http://www.waag.org/nwesite/homepag_engels.html

Marketplace - Euro Dіgіtal Report: "Наприкінці 1997 року перед початком процесу дерегуляції телекомунікаційних компаній країн Європейського Союзу радіостанція "Marketplace" транслювала радіосеріал у трьох частинах, присвячений впливові держав на новинні ЗМІ та мережу Інтернет в Європі".

http://www.sirius.com/~tupelo/marketplace/

Зміст

Попередній розділ