Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт на практику.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
22.02.2015
Размер:
66.59 Кб
Скачать

7. Митний склад

Відповідно до статті 212 Кодексу "митний склад - митний режим, відповідно до якого ввезені з-за меж митної території України товари зберігаються під митним контролем без справляння податків і зборів і без застосування до них заходів нетарифного регулювання та інших обмежень у період зберігання, а товари, що вивозяться за межі митної території України, зберігаються під митним контролем після митного оформлення митними органами до фактичного їх вивезення за межі митної території України".

7.1. Відповідно до статті 7 Указу Президента України від 07.08.98 № 857/98 "Про деякі зміни в оподаткуванні" ввізне (вивізне) мито не справляється.

7.2. Відповідно до статті 7 Указу Президента України "Про деякі зміни в оподаткуванні" акцизний збір не справляється.

7.3. Відповідно до статті 6 Указу Президента України "Про деякі зміни в оподаткуванні" ввезення товарів з-за меж митної території України на території митних складів не оподатковується ПДВ. При здійсненні операцій з вивезення товарів з митної території України на території митних складів ПДВ не сплачується.

8. Спеціальна митна зона

8.1. Справляння мита здійснюється з урахуванням особливостей, встановлених законодавчими актами для кожної спеціальної митної зони, та положень Закону України від 24.12.2002 № 347-IV "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування підакцизних та деяких інших товарів".

8.2. Справляння акцизного збору здійснюється з урахуванням особливостей, встановлених законодавчими актами для кожної спеціальної митної зони, та положень Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування підакцизних та деяких інших товарів".

8.3. Справляння ПДВ здійснюється з урахуванням особливостей, встановлених законодавчими актами для кожної спеціальної митної зони, та положень пункту 11.36 статті 11 Закону України "Про податок на додану вартість".

9. Магазин безмитної торгівлі

Відповідно до статті 225 Кодексу "магазин безмитної торгівлі - митний режим, відповідно до якого товари, а також супутні товарам роботи, не призначені для споживання на митній території України, знаходяться та реалізуються під митним контролем у пунктах пропуску на митному кордоні України, відкритих для міжнародного сполучення, інших зонах митного контролю, визначених митними органами України, без справляння мита, податків, установлених на експорт та імпорт таких товарів, та без застосування заходів нетарифного регулювання".

9.1. Відповідно до статті 7 Указу Президента України від 07.08.98 № 857/98 "Про деякі зміни в оподаткуванні" ввізне (вивізне) мито не справляється.

9.2. Відповідно до статті 7 Указу Президента України "Про деякі зміни в оподаткуванні" акцизний збір не справляється.

9.3. Відповідно до статті 6 Указу Президента України "Про деякі зміни в оподаткуванні" ввезення товарів з-за меж митної території України на користь магазинів безмитної торгівлі не оподатковується ПДВ. При здійсненні операцій з вивезення товарів з митної території України на користь магазинів безмитної торгівлі ПДВ не сплачується.