Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ZVIT_Godina.docx
Скачиваний:
29
Добавлен:
15.02.2015
Размер:
32.48 Кб
Скачать

Висновок

Під час проходження технологічної практики в Черняхівській сільській раді, я в деякій мірі поглибила свої знання та закріпила свої знання з користування ПК виконуючи різні завдання. Зрозуміло що досвіду роботи немала ніякого, але з першого дня мене зацікавило і я з кожним днем здобувала більший досвід роботи.

Технологічна практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня, які б володіли сучасними технологіями на високому рівні.

За час проходження практики отримала нагоду застосувати деякі теоретичні знання та вміннй на практиці.

Дуже важливо, що кожен навчальний заклад України передбачає проходження студентами техйологічної практики. Вона є обов'язковим складовим елементом підготовки будь-якого спеціаліста, тому що під час проходження практики студенти мають кращу можливість закріпити здобуті теоретичні знання і навички, коли отримують практичний досвід роботи в реальних умовах.

Технологічна практика нашої спеціальності 5.010104 "Професійна освіта. Комп’ютерні системи та мережі" є невід'ємною складовою частиною процесу професійної підготовки, і яка проводиться на сучасних підприємствах та організаціях, оснащених відповідним апаратним та програмним забезпеченням комп'ютерних систем.