Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Глобальне конкурентне лідерство 076 (магістерський рівень в.о.).docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
09.02.2020
Размер:
1.81 Mб
Скачать

4.2. Критерії оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи

Оцінювання для студентів денної та заочної форми навчання здійснюється впродовж семестру з усіх видів робіт, включаючи самостійну роботу та виконання індивідуальної аналітичної роботи за темами 1-7 відповідно до завдання (№ 1, 2, 3, 4, 6) або написання реферату (есе) згідно з тематичним планом за заданою тематикою (завдання 5) .

Оцінювання рівня набутих практичних навичок здійснюється за результатами виконання та захисту аналітичних звітів (індивідуальних практичних завдань), що виконуються студентами на основі матеріалів підприємства, місця проходження практики. Такі завдання (наведені вище) також включаються до навчально-методичних посібників для самостійного вивчення дисципліни, розміщуютьсь на сайті університету або видаються безпосередньо студентам.

Діапазон оцінки практичних навичок за виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи - 0-10 балів (Таблиця 4).

Таблиця 7

Шкала і критерії оцінювання рівня виконання індивідуальних практичних завдань для студентів денної та заочної форми навчання

Оцінка бали

Критерії оцінювання

Оцінка «10 балів»

студент виявляє глибокі знання з обраної теми, користується спеціальною літературою, здійснює аналіз статистичних даних, самостійно робить узагальнення і висновки.

Оцінка “8 балів”

студент виявляє глибокі знання з обраної теми, користується спеціальною літературою, демонструє володіння методами, методиками та інструментарієм для проведення комплексного аналізу статистичної інформації, вирішенню типових і нетипових практичних ситуацій.

Оцінка «6 балів»

студент виявляє достатні знання з обраної теми, демонструє навички розв'язання реальних економічних завдань, володіє необхідним інструментарієм для проведення аналізу базових статистичних даних, вирішенню типових практичних ситуацій

Оцінка «4 балів»

студент виявляє лише поверхні знання з обраної теми, самостійно робіть узагальнення і висновки, допускаючи окремі незначні помилки.

Оцінка «0 балів»

студент не виявляє достатніх знань з обраної теми, не володіє методами, методиками та інструментарієм для проведення аналізу статистичних даних та вирішенню типових практичних ситуацій, робить принципові помилки щодо узагальнень та висновків.

Студенти, що брали активну участь в науковому житті університету за тематикою дисципліни мають можливість додатково отримати до 10 балів. Переможці олімпіад та конференцій мають можливість додатково отримати 10 балів, студенти, які мають опубліковані наукові праці, статті, тези – 8 балів, учасники олімпіад, конференцій, круглих столів, семінарів, симпозіумів тощо – 6 балів.

У разі пропуску з поважних причин аудиторних занять студент денної і заочної форми навчання має право їх відпрацювати за графіком консультацій.

Відпрацювання аудиторних занять можуть бути здійснені впродовж 2-х тижнів (14 календарних днів), починаючи з моменту, коли студент має знову приступити до занять (завершилася дія відповідної поважної причини), але не пізніше дня початку залікового тижня у відповідному семестрі.

Поважними причинами пропуску студентом аудиторних занять можуть бути хвороба, виклик до суду, правоохоронних органів чи до військового комісаріату; відрядження; сімейні обставини тощо, що мають бути підтверджені документально — лікарняний, медична довідка, повістка, тощо.

Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.