Добавил:
dipplus.com.ua Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зовнішньоекономічна діяльність підприємства.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
08.02.2020
Размер:
1.12 Mб
Скачать

2). Підсумкові періоди та відпрацювання семінарських занять:

Для забезпечення рівномірності систематичного опанування компетенціями під час сесійного та міжсесійного періодів, навчальний семестр умовно розділений на три підсумкові періоди. Достатня мінімальна кількість балів для першого підсумкового періоду становить 10 балів, для другого підсумкового періоду – 20 балів і для третього підсумкового періоду - 20 балів.

Достатня мінімальна кількість балів для кожного підсумкового періоду семестру:

Підсумковий період семестру

Тиждень навчання

Достатня мінімальна кількість балів

І період підсумкових балів

2-6 тиждень

10

ІІ період підсумкових балів

7-11 тиждень

20

ІІІ період підсумкових балів

12-16 тиждень

20

Сума балів

50

Студенти мають право відпрацювання семінарських занять лише в межах зазначеного нижче розкладу відпрацювань: за перший підсумковий період – не пізніше 7 тижня навчання, за другий підсумковий період – не пізніше 12 тижня навчання і за третій підсумковий період - не пізніше 17 тижня навчання.

Розклад відпрацювань для кожного підсумкового періоду семестру:

Підсумковий період семестру

Тиждень навчання

І період підсумкових балів

не пізніше 7 тижня

ІІ період підсумкових балів

не пізніше 12 тижня

ІІІ період підсумкових балів

не пізніше 17 тижня

3). Сесійний період

3.1). Контроль на контактних заняттях

У сесійний період студент може набрати максимум 25 балів (16 балів – робота на контактних заняттях і 9 балів – контрольна модульна робота (тестовий контроль складається з 9 питань, кожне питання оцінюється в 1 бал. - за темами №1-15.).

Оцінювання результатів роботи у сесійний період відображає активність та рівень знань студентів в межах контактних занять при обговоренні програмних питань, виконанні тестового контролю (тестовий контроль множинного вибору).

Для студентів заочної форми навчання згідно з навчальним планом передбачено 12 год., тобто 6 семінарських занять (теми №1, №7-9, №13). Зверніть увагу, що теми №2-6, №10-12 та №14 виносяться на самостійне опрацювання, але вони включені до контрольної модульної роботи.

Систематичність та активність роботи студента протягом семестру на контактних заняттях становить 16 балів із 50. Таким чином, максимальна кількість балів, яку можуть набрати студенти заочної форми навчання на одному занятті, складає 2 бали.

Шкала оцінювання участі у контактному занятті

Види робіт поточного контролю знань студентів

Рівень виконання

Відмінний

Добрий

Задовільний

Незадовільний

Відповіді на питання семінару (програмні питання)

2

1

0,5

-

Бали за роботу на заняттях викладач виставляє у свій журнал (паперовий формат) та до електронного журналу (системи електронного обліку поточної успішності студентів).

Кількість балів, отриманих студентами на кожному занятті, сумується і включається до загальної суми балів поточної успішності разом з балами за контрольну модульну роботу та виконання індивідуальних завдань.