Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
4 Мет для логістика КР заоч.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
216.58 Кб
Скачать

4. Викладення змісту контрольної роботи

Зібраний, вивчений і опрацьований матеріал з теми контрольної роботи викладається відповідно до плану роботи у логіч­ній послідовності. Кожне питання, зазначене в плані роботи, має починатися з нової сторінки із своїм заголовком.

Кожна сторінка, починаючи з плану роботи, нумерується в правому верхньому куті аркуша.

Наведені в роботі цифрові дані, цитати, таблиці, якщо вони взяті з першоджерел, мають супроводжуватись посиланнями на ці джерела.

Посилання на цитовані джерела мають бути оформлені певним чином: для книг – вказується автор, повна назва книги, номер тому, частини, місце видання (місто), назва видавництва, рік видання, порядковий номер сторінки; для журналів - автор статті, її повна назва, назва журналу, рік і номер видання, номер сторінки; для газет - автор статті, її назва, назва газети, номер і дата випуску.

5. Оформлення контрольної роботи

Контрольна робота повинна бути літературно і технічно грамотно виконана, відповідати вимогам до її оформлення.

Таблиці, діаграми, схеми, рисунки, графіки тощо мають бути виконані відповідно до діючих стандартів: мати нумерацію, назву, період часу за який наводяться дані, одиниці виміру, масштаб графіків та діаграм.

Робота має бути написана чітким, розбірливим почерком, грамотно і охайно.

Текст роботи можна писати від руки чорнилами (пастою) чорного або синього кольору, друкувати на машинці чи комп’ютері.

У кінці роботи подається повний список використаних джерел, який складається у певному порядку: спочатку вказуються законодавчі та нормативні акти (закони, укази тощо, статистичні довідники, матеріали міністерств, відомств, підприємств), загальна та спеціальна література за алфавітом.

Після тексту роботи перед списком літератури, студент ставить свій підпис і дату виконання роботи.

Контрольна робота виконується відповідно до вимог цих методичних вказівок, інакше вона не буде допущена до захисту незалежно від її змісту.

Закінчена робота подається студентом на кафедру економіки підприємств у термін, визначений навчальним графіком.

6.. Рецензування і захист контрольної роботи

Контрольну роботу рецензує викладач кафедри економіки підприємств. Якщо рецензія схвальна, то робота допускається до захисту.

Якщо робота написана з порушенням вимог, її повертають для доопрацювання. До другого варіанту роботи студент обов’язково додає рецензію на перший варіант.

Консультації щодо виконання контрольної роботи проводяться за графіком викладача на кафедрі менеджменту МГУ факультету економіки та менеджменту (м.Одеса, Фонтанська дор., 33 ауд 316).

Дата і час захисту роботи встановлює кафедра. Робота зараховується тільки за підсумками співбесіди її автора з викладачем.

7.. Тематика контрольних робіт

Перша літера прізвища студента

№ варіанта

Перша літера прізвища студента

№ варіанту

А

1

Л

11

Б

2

М

12

В

3

Н

13

Г

4

О

14

Д

5

П

15

Е-Ё

6

Р-Щ

16

Ж-Х

7

С-Є

17

З-Ц

8

Т-Ю

18

И-Ч

9

У-Я

19

К-Ш

10

Ф

20

ВАРІАНТ 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]