Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
47Komplexna_praktikaPr_12TTP.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
97.79 Кб
Скачать

4. Підведення підсумків комплексної практики

Підведення підсумків комплексної практики з фаху рівня „бакалавр” проводиться у формі звітування про виконання програми практики. Звіт складається відповідно до програми практики. Обсяг звіту повинен бути 30-40 сторінок. Крім того, подається заповнений і оформлений щоденник практиканта, де міститься засвідчений печаткою відгук керівника від підприємства - бази практики про виконання студентом програми практики.

Звіт з практики оформлюється відповідно до стандартів, опрацьованих у Дніпропетровському університеті економіки та права.

Звіт повинен мати таку структуру:

  • титульна сторінка (Додаток А);

  • зміст (з перерахуванням пунктів з вказівкою сторінок);

  • текс звіту;

  • додатки.

Письмовий звіт разом зі щоденником подається у встановлений термін керівнику практики від вищого навчального закладу для перевірки, рецензування та допуску до захисту. Письмова рецензія керівника практики від кафедри заноситься до щоденника практиканта.

За результатами перевірки звіту керівник приймає рішення про допуск його до захисту або повертає студенту на доопрацювання у відповідності до зазначених зауважень.

До захисту допускаються студенти, які повністю виконали програму практики, представили звіт згідно встановленої форми та одержали позитивну характеристику керівника від підприємства-бази практики.

Захист звіту з комплексної практики здійснюється публічно перед комісією, яка складається не менше, ніж з трьох викладачів, а при захисті на підприємстві у комісію повинні також входити представники організації – бази практики.

Максимальна кількість балів, якою оцінюється звіт складає 100 балів, з них:

– оцінка за результатами рецензування – 40 балів (при повторному поданні роботи після доопрацювання – 20 балів);

– оцінка за результатами захисту – 40 балів;

– оцінка за виконання індивідуального завдання – 20 балів.

Переведення результатів 100-бальної шкали в 4-бальну здійснюється таким чином:

85-100 балів – „відмінно”;

65-84 балів – „добре”;

45-64 балів – „задовільно”;

менше 45 балів – „незадовільно”.

Результати захисту звітів заносяться в екзаменаційну відомість та проставляються у залікових книжках.

Студенти, які своєчасно не подали та не захистили звіт з комплексної практики, не допускаються до підсумкової атестації. Студент, який не виконав програму практики без поважних причин, відраховується з університету. Студент, який повторно отримав в комісії негативну оцінку з практики, відраховується з університету.

Інформація про хід практики та її підсумки обговорюються на засіданнях кафедри, а звіт викладача-керівника практики про її проведення з пропозиціями щодо удосконалення її організації подається у Центр кар’єри.

Додаток А

Форма титульного листа

Дніпропетровський університет імені альфреда нобеля кафедра товарознавства і торговельного підприємництва

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]