Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
правовві засади.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
105.47 Кб
Скачать

Критерії оцінювання семінарського заняття з дисципліни

Правові засади соціальної роботи”

Семінарське заняття включає різноманітні завдання, зокрема, усна відповідь по кожному питанню, що передбачені темою семінарського заняття, тести, фронтальне опитування, визначення категорійно-понятійного апарату, доповіді.

Кожне семінарське заняття складається із вищезазначених завдань, завдяки яким студент протягом пари має змогу одержати максимум – 2 бали, з яких:

1,8 – 2,0 балів – студент дає вичерпну відповідь на питання, використовує нормативно-правову базу, посилається на наукові статті, правильно вирішує тестові завдання, при фронтальному опитуванні повністю розкриває питання;

1,7 – 1,79 балів – студент дає відповідь на питання, допускає незначні помилки при вирішенні тестових завдань, допускає неточності при розкритті категорійно-понятійного апарату;

1,5 – 1,69 балів – студент дає відповідь на питання з помилками, при вирішенні тестових завдань допускає значний обсяг помилок, при фронтальному опитуванні дає визначення не всіх термінів;

1,3 – 1,49 балів – студент дає відповідь на питання зі значними помилками, невірно вирішує тести, дає визначення не всіх термінів та допускає помилки;

1,2 – 1,29 балів – студент не дає відповіді на питання, допускає значний обсяг помилок у вирішенні тестів, при фронтальному опитуванні невірно розкриває зміст понять;

0,7 – 1,19 балів – студент не дає відповіді на питання, допускає грубі помилки при вирішенні тестів та фронтальному опитуванні;

0,2 – 0,69 балів – студент слабо орієнтується у темі семінарського заняття, не може розкрити суть основних термінів.

Модуль іі.

ІНДЗ

Для групи ср-14 (16 год.) Критерії оцінювання навчально-дослідного завдання

Індивідуальне навчально-дослідне завдання студента передбачає: участь у роботі студентських конференціях з опублікуванням тез доповідей та статей, конкурсах, олімпіадах; написання рефератів та їх презентацію; анотацію прочитаної додаткової літератури; розробку слайдів, бібліографічний опис літератури; переклад іноземних текстів в установлених обсягах та інші форми роботи. Вибір виду індивідуальної роботи студент здійснює на альтернативній основі за власними інтересами, попередньо узгодивши з викладачем.

4,6 – 5,0 балів студент отримує при написанні наукової статті, її опублікування у збірнику матеріалів конференцій чи виступ на конференціях.

3,2 – 4,5 балів студент отримує при написанні індивідуального навчально-дослідного завдання з використанням як теоретичного так і практичного матеріалу; робота повинна бути представлена у формі виступу з використанням елементів мультимедійної техніки; досконале володіння теоретичним матеріалом та надання науково-обґрунтованих відповідей на поставлені запитання слухачів (викладача та студентів); дотримання правил щодо оформлення роботи (ІНДЗ) відповідно до вимог написання індивідуального навчально-дослідного завдання.

2,0 – 3,1 балів студент отримує при написанні індивідуального навчально-дослідного завдання з використанням як теоретичного так і практичного матеріалу; робота повинна бути представлена у формі виступу перед аудиторією. Недотримання всіх вимог щодо оформлення ІНДЗ. При захисті студент допускає незначні помилки в поясненні окремих термінів і категорій, при зауваженнях викладача він швидко орієнтується і знаходить правильні відповіді.

1,0 – 1,9 балів студент не орієнтується в проблемі теми індивідуальної роботи, показує незадовільну теоретичну підготовку, неправильно орієнтується в підборі та опрацюванні літератури. При захисті роботи дає не точні відповіді.

0,6 – 0,9 балів студент показав низькі знання з теоретичної підготовки по роботі або дає відповіді на питання частково, вимоги щодо оформлення не додержані.

0,1 – 0,5 балів студент слабо володіє проблематикою обраної теми, не дає відповіді на жодне з поставлених запитань, вимоги щодо написання ІНДЗ – недодержані.

0 балів ІНДЗ не здано.