Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод рекоменд щодо викон курс робіт(ЕП,ПДП).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
140.29 Кб
Скачать
  1. Оформлення курсової роботи

Курсова робота має бути написаною студентами власноручно, або надрукованою на комп’ютері, розбірливим почерком на стандартних аркушах паперу формату А4.

Текст має бути представлений у відредагованому вигляді.

Текст пишеться тільки з однієї сторінки аркуша, зворотна сторона залишається чистою. Зразок оформлення сторінки див. у Додаток Г.

Перша сторінка тексту є титульною (зразок її оформлення наводиться у Додатку Д). Друга сторінка тексту – зміст. Далі йде “Вступ” – це вже буде сторінка три, далі нумерація продовжується за усім обсягом курсової роботи, включаючи і додатки. Позначка сторінки на титульному аркуші та змісті не проставляється.

Не слід текст брати у рамки, використовувати різнокольорові пасти (окрім оформлення рисунків, діаграм тощо).

Зразки оформлення таблиць та ілюстрацій наводяться у Додатках Ж, К.

Заголовки таблиць, додатків, рисунків тощо мають містити три обов’язкових елементи: зміст таблиці; найменування об’єкту, що характеризується; період, за який наводяться дані.

Готова робота має бути підшитою у спеціальну папку. У кінці роботи розміщується список використаної літератури (див. Додаток Л), а за ним – додатки.

У кінці тексту роботи проставляється підпис автора та дата завершення роботи.

  1. Подання на кафедру та захист курсової роботи

Виконану та повністю оформлену курсову роботу слід подати на кафедру, де у спеціальному журналі ведеться її реєстрація та передача керівнику на рецензування. За результатами рецензування керівник зобов’язаний не пізніше семиденного з дня реєстрації роботи терміну дати письмову рецензію. Позитивна рецензія є допуском до захисту курсової роботи. На титульному аркуші керівник робить позначку “Допускається до захисту” або “На доопрацювання”, проставляє дату, свій підпис та прізвище. За необхідності доопрацювання поданої курсової роботи керівник у рецензії перераховує недоліки та пропонує студенту їх усунути. Після прочитання рецензії на роботу, рекомендованої на доопрацювання, студенту бажано зустрітися зі своїм керівником для детальної консультації.

У випадку позитивної рецензії робота повертається студенту для підготовки до захисту.

Для захисту курсової роботи на кафедрі створюється спеціальна комісія у складі, як правило, трьох викладачів, один з яких обов’язково є науковий керівником. Склад комісії затверджується завідуючим кафедрою. Результати захисту відображаються у спеціальній відомості у двох примірниках – після закінчення роботи комісії один з них передається до деканату, а інший залишається в архіві кафедри. У заліковій книжці студента обов’язково робиться позначка про захист курсової роботи.

Під час захисту курсової роботи студенти викладають основні висновки та свої конкретні пропозиції, а також відповідають на запитання членів комісії. Кількість таких питань не обмежується. За підсумками захисту студентам виставляється відповідна оцінка “відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно” за 100 бальною шкалою. Студенти, які не виконали, або не захистили свою курсову роботу, не допускаються до іспитів з відповідних дисциплін.

На титульному аркуші курсової роботи робиться позначка про захист з проставленням відповідної оцінки і ставлять свій підпис члени комісії.

Захищені курсові роботи зберігаються в архіві кафедри.