Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
902.61 Кб
Скачать

Рафтинг

Найбільш поширеним водним видом відпочинку в Україні є катамаранинг і рафтинг. Ці обидва види відпочинку на відміну від сплаву на байдарках і каяках, є більш масовими і найбільш доступними для родинного та корпоративного відпочинку. Отже, якщо вам потрібен веселий командний чи корпоративний відпочинок, то це саме те, що ви шукали!!!

Також туристична фірма "Астері-тур"Займається не тільки внутрішнім туризмом, а й виїзним. Та пропонує тури до таких країн як:

Австрія

Угорщина

Фінляндія

Греція

Польща

Румунія

Словаччина

Швейцарія

Болгарія

За формою організації туристичні подорожі пропонуються як індивідуальні, так і групові. В залежності від мети подорожі агенція пропонує тури пізнавального характеру: ділові, спортивні, релігійні.

Туристична агенція «Астері-тур» має укладені партнерські угоди з такими підприємствами:

-ТОВ "Сам", «Пегас», «TURTESS»(див.дод.Г), “Tez Tour”, «Wews Travel», «Driska tour» ,"CORAL travel","Natali tour","Кандагар-тур"(див.дод.Д).

Суб'єкт туристичної діяльності повинен забезпечувати страхування (медичне та від нещасного випадку) туристів, яким надає туристичні послуги . Страхування туристів може здійснюватися шляхом укладання договору страхування безпосередньо між туристом та страховою організацією (далі -страховик) або за участю суб'єкта туристичної діяльності, який забезпечує страхування туристів на підставі відповідної угоди зі страховиком. Угода має бути укладена зі страховиком, який має відповідні ліцензії на право здійснення діяльності, пов'язаної з організацією медичного страхування та страхування від нещасного випадку.

Суб’єкт туристичної діяльності повинен вести облік виданих туристам страхових полісів.

При укладанні туристом договору страхування самостійно, безпосередньо зі страховиком, суб’єкт туристичної діяльності, який організовує туристичну поїздку, повинен перевірити наявність страхового полісу туриста та додати його копію до договору, який укладається між туристом та суб'єктом туристичної діяльності.

Страхуванню повинні підлягати як туристи, так і особи, що їх супроводжують.Туристична агенція "Астері-тур" надає обовязкове медичне страхування.

Туристична реклама - активний засіб здійснення маркетингової політики туристичної фірми по просуванню туристичного продукту, посиленню зв'язку між виробником і споживачем туристичного продукту. Реклама - це засіб поширення інформації і переконання людей, які створюють уяву про продукт, викликають довіру до нього та бажання купити цей продукт. Рекламуючи ті чи інші послуги, туристична фірма публічно подає дані про свої можливості за допомогою художніх, технічних і психологічних прийомів з метою посилення попиту і збільшення їх реалізації.

Вся діяльність турагенції комп’ютеризована. Реклама агенції є в мережі INTERNET (створений власний сайт,який дає можливість забронювати тур або квиток в авіакасі); на радіо 100,1 FM, в пресі («Афіша»)на телебаченні(ТРК «Діскавері»), на біг-бордах та сіті-лайт. Видається друкована рекламна продукція: буклети, календарики, листівки. (див.дод.З)

3.4 Облаштування туристичного підприємства

Турфірма"Астері-тур" оснащена всією необхідною матеріально-технічною базою,тобто наявні в кожного працівника свій робочий стіл та стілець,комп'ютер,принтер,різноманітні канцелярські приладдя,також єь шафа та акваріум.

4.