Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка по курсовым для ОВ.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
36.07 Кб
Скачать

Вимоги до рукописного тексту

Робота виконується на одній стороні аркуша через півтора міжрядкових інтервали до тридцяти рядків на одній сторінці. Міжрядковий інтервал приблизно 1 сантиметр.

Зразок титульної сторінки наведений нижче:

………………………………………………………………………………………….

Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування нау

комісія соціально-економічних дисциплін

Курсова робота з економічної теорії

на тему: "Державна власність: сутність та економічна роль».

Студента ІІ курсу групи ОВ-22,

напряму підгготовки «Менеджмент»,

спеціальності – “Організація виробництва”

Іванова К.І.

Керівник – викладач Ануфрієва О.І.

Національна шкала_________________________

Кількість балів:__________ Оцінка:ЕСТS__________

Члени комісії__________________________________

___________________________________

___________________________________

Київ-2012

……………………………………………………………………………………

У курсовій роботі потрібно використовувати таблиці та інші ілюстративні матеріали: схеми, діаграми, графіки тощо. Кожна таблиця повинна мати заголовок, який відображає її зміст. Над заголовком таблиці пишуть: "Таблиця" та її порядковий номер у розділі. Наприклад: Таблиця 1.1. - перша таблиця першого розділу. Ілюстративний матеріал (схеми, діаграми, графіки тощо) оформляється таким чином: знизу під ілюстрацією з великої букви пишеться "Рис." і проставляється його номер. Наприклад: Рис. 1.1 - перший рисунок першого розділу.

У тексті обов'язково мають бути посилання на джерела, з яких були запозичені цитати, цифрова інформація, що наводяться в курсовій роботі. Посилання на джерела рекомендується здійснювати за допомогою квадратних дужок, в яких проставляється порядковий номер джерела зі списку використаної літератури та відповідна сторінка. Наприклад: [8, с.12].

Курсова робота повинна бути надрукована.

У списку використаної літератури слід вказати: для книг - прізвище та ініціали автора (авторів), назву книги, місто, видавництво, рік видання; для статей - прізвище та ініціали автора (авторів), назву статті, назву журналу, його номер і рік видання, номери сторінок, у межах яких надрукована стаття.

«Список» повинен містити бібліографічний опис джерел, використаних студентом під час роботи над темою. Укладаючи його, необхідно додержуватися вимог державного стандарту.

Кожний бібліографічний запис слід починати з нового рядку в такому порядку:

  1. Конституція України .

  2. Законодавчі акти Верховної Ради України .

  3. Укази Президента України.

  4. Постанова Кабінету Міністра України.

  5. Нормативні акти.

  6. Статистичні збірники та звітні матеріали міністерств і відомств.

  7. Монографічна література й підручники .

  8. Періодичні видання .

  9. Адреси сайтів в Internet.

В кінці роботи потрібно поставити підпис, вказати дату виконання роботи.

Курсова робота має бути зброшурована і подана в установлений термін. Вона попередньо розглядається науковим керівником, який у своєму відгуку приймає рішення про її допущення до захисту. Відповідальність за несвоєчасне виконання роботи та її якість несе студент.

V-ий етап – захист курсової роботи

Виконана курсова робота у встановлений термін подається науковому керівнику для перевірки.

Рівень виконання курсової роботи оцінюється науковим керівником за такими показниками:

  1. Якість викладу матеріалу, пропорційність змісту відповідно до плану теми (повна, часткова, неповна, достатня, недостатня)

  2. Наявність у роботі аналізу альтернативних теоретичних поглядів, авторського ставлення, висновків

  3. Якісний рівень використання літератури (науково-теоретична, матеріали конференцій, статистичні матеріали, власні наробки)

  4. Науковий апарат у роботі

  5. Наявність творчості у розкритті змісту теми, у вмінні користуватися першоджерелами, в оформленні схем, графіків, таблиць

  6. Загальний вигляд роботи, рівень її оформлення

Захист курсової роботи - завершальний етап. Під час підготовки до захисту курсової роботи студентові необхідно ознайомитись з відгуком наукового керівника. Захист проводиться в присутності всіх студентів групи під керівництвом наукового керівника. На захисті студент у своєму виступі коротко викладає зміст виконаної курсової роботи, дає відповідь на поставлені запитання студентів і наукового керівника. В процесі захисту курсової роботи оцінюється глибина знань студента з досліджувальної проблеми, його вміння доповідати та вести дискусію, обгрунтовувати та відстоювати власну точку зору, відповідати на запитання. За результатами захисту та з урахуванням якості виконання курсової роботи виставляється оцінка, яка проставляється в екзаменаційну відомість і залікову книжку студента.