Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПОЛОЖЕННЯ 12.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
86.53 Кб
Скачать

5. Державна атестація

Підсумкова державна атестація фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» проводиться у формі захисту магістерської роботи за певними спеціальностями, згідно з вимогами освітньо-кваліфікаційної характеристики, додатково може бути державний екзамен.

Магістерська робота - це самостійна випускна науково-дослідницька робота, яка виконує кваліфікаційну функцію, тобто готується для публічного захисту й отримання академічного ступеня магістра. Основне завдання її автора - продемонструвати рівень своєї наукової кваліфікації, уміння самостійно вести науковий пошук і розв'язувати конкретні наукові завдання.

Магістерська робота є найважливішим підсумком магістерської підготовки, у зв'язку з чим зміст роботи і рівень її захисту враховуються як один із основних критеріїв при оцінці якості реалізації відповідної освітньо-професійної програми. За результатами виконання магістерської роботи має бути наукова публікація.

Виконання та захист кваліфікаційної магістерської роботи регулюється Положенням про магістерські роботи в Криворізькому державному педагогічному університеті. Конкретні вимоги до змісту, структури та обсягу магістерських робіт із окремих спеціальностей визначаються методичними вказівками, що розробляються відповідними випусковими кафедрами.