Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Epta_Stv_Vimogi_Do_Napis_Kurs_Pr_2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
130.05 Кб
Скачать

Оформлення тексту курсового проектуз дисципліни «Економіка праці та ств» Загальні вимоги до оформлення тексту курсового проекту

Курсовий проект має бути виконано з додержанням усіх вимог, що стосуються наукових публікацій.

Текст виконується українською мовою на комп’ютері, на листах білого паперу формату А4 (210х297 мм) з однієї сторони листа. Робота друкується в Word 6.0 (7.0) for Windows, розміри полів: верхнє і нижнє — 20 мм, праве — 10 мм, ліве — 30 мм. Тип шрифту — Times New Roman, розмір шрифту 14, міжрядковий інтервал — 1,5. Абзацні відступи – 1,27 см. Шрифт друку має бути чітким, чорного кольору, середньої жирності, щільність тексту − однакова.

Використовується науковий стиль із дотриманням усталених термінів. Не допускається використання спрощеного або публіцистичного стилю, чи надто складних словесних конструкцій, відступів від загальноприйнятої термінології.

Матеріал курсового проекту повинен викладатися в логічній послідовності. Думки і пропозиції слід формулювати чітко і зрозуміло. Слід уникати надмірної описовості, зайвої інформації, не пов’язаної з темою дослідження, необґрунтованих тверджень і висловів, повторів думок. Висновки і пропозиції мають бути конкретними, аргументованими і базуватися на аналізі законодавства, наукових джерел та практики господарювання організації.

Друкарські помилки, описки, графічні неточності, які виявилися під час написання роботи, можна виправляти підчищенням або зафарбовуванням білою рідиною та нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту від руки. Виправлення повинно бути чорного кольору. На одній сторінці допускається не більше двох виправлень.

Текст основної частини курсового проекту поділяють на розділи, підрозділи, пункти, підпункти.

Заголовки структурних частин роботи (змісту, вступу, розділів, висновків, списку використаної літератури) друкують великими літерами напівжирним шрифтом симетрично до тексту (посередині рядка) без підкреслень і лапок. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (окрім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (окрім першої великої) з абзацного відступу, в розрядку, в підбір до тексту. У заголовках не можна робити переноси слів. Відстань між заголовком розділів та підрозділів (за винятком заголовка пункту) та текстом, розміщеним нижче, має бути 3 інтервали (один пустий рядок). Відстань між текстом попереднього підрозділу та заголовком наступного підрозділу має бути 6 інтервалів (два пустих рядка).

Кожну структурну частину роботи (ЗМІСТ, ВСТУП, РОЗДІЛ, ВИСНОВКИ, СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ) необхідно розпочинати з нової сторінки на аркуші з великою рамкою

Нумерація сторінок

Сторінки слід нумерувати арабськими цифрами без знака №, тире, крапки в кінці, додержуючись наскрізної нумерації впродовж усього тексту. Номер сторінки проставляють у правому нижньому куті сторінки. Шрифт та розмір такий же як і основного тексту.

Першою сторінкою курсового проекту є титульна, яку включають до загальної кількості сторінок роботи. Номер сторінки на титульному аркуші не проставляють.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]