Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
22_0909.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
200.7 Кб
Скачать

Рейтингова система оцінювання знань студентів з курсу “соціальна філософія”

Кредитно-модульна система освоєння курсу “Соціальна філософія” включає два модулі, які в сумі складають 100 балів. Кредитно-модульна система передбачає систематичну роботу студентів на лекціях і семінарах упродовж семестру. Вивчення змістовного модуля завершується виконанням тестових завдань. Пропущені семінарські заняття студент має обов’язково відпрацювати, узгодивши зміст і форму відпрацювання з викладачем, який проводить семінарські заняття. За відпрацьоване заняття студент може отримати максимально 3 бали. За кожну пропущену лекцію від загальної суми балів віднімається один бал.

Сумарна рейтингова оцінка курсу включає:

  1. Максимум 60 балів, які студент може заробити за результатами участі в семінарських заняттях. Від студента очікується активна участь в обговоренні теми семінарського заняття, опрацюванні оригінальної літератури, написанні рецензій на прочитане, підготовці рефератів і виступ із ними. Всі форми участі в семінарі оцінюються позитивно: ґрунтовна відповідь із використанням першоджерел – 5 балів, презентація реферату – 4 бали, відповідь лише на основі підручника – 3, змістовне доповнення – 1–2 бали. Студент, який не бере участі у семінарі отримує 0 балів. Бали набираються шляхом аудиторного тестування з вивчених тем (5 балів), за результатами виконання тестових завдань 20 балів).

  2. Максимум 10 балів студент може заробити за написання дослідницького есею.

  3. Максимум 20 балів студент може заробити за результатами іспиту з курсу.

Шкала оцінювання знань студентів з курсу

“Соціальна філософія”

(72 ауд. год. – 2 кредити, max 100 балів)

За шкалою в балах

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за шкалою

ECTS

90 –100

“5”

Зараховано

А

Зараховано

80– 89

“4”

Зараховано

В,

Зараховано

70 - 79

“4”

Зараховано

С

Зараховано

60–69

“3”

Зараховано

D,

Зараховано

50-59

“3”

Зараховано

E

Зараховано

0–49

“2”

Не зараховано

FX, F

Не зараховано

ЗМІСТ КУРСУ

Тема 1. Соціальна філософія як соціогуманітарна дисципліна.

Традиційне філософування та соціально-філософська пробле­матика. Гуманістична спрямованність соціальної філософії. Поняття предмету соціальної філософії Соціальна філософія як систематизація соціальних проблем в історії філософії.. Соціаль­на філософія і наука. Соціальна філософія в системі гуманітарних наук. Співвідношення соціальної філософії та соціальної пси­хології, соціології, історії, релігієзнавства, політології, право­знавства, антропології, культурології та ін. Методологічні засади, принципи і категорії соціальної філософії.

Функції соціальної філософії та зростання її значення у процесах державотворення в Україні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]