Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт1.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
284.67 Кб
Скачать

4.Програма для верстання полос QuarkXPress 5.0.

Quarkxpress — це потужна видавнича система, що володіє сучасним інтуїтивним інтерфейсом і розширеним набором інструментів для обробки тексту, управління кольором і графічними елементами, і проектування web-сторінок. Quarkxpress широко використовується в книжкових, газетних і журнальних видавництвах, рекламних і маркетингових агентствах, дизайнерських фірмах і друкарнях.

Quarkxpress 5.0 функції, що дозволяють об'єднати процеси верстки, макетування, проектування і створення інформаційного наповнення. Додаток забезпечує повну свободу в процесі проектування, а також надає можливість спільної роботи з документами.

Ключові можливості:

1. Імпорт файлів з Adobe Illustrator® Вбудовані Flash®-інструменти

2. Перетягання об'єктів Управління затінюванням і прозорістю

3. Перевірка орфографії

4. Підтримка кодувань Unicode® і Opentype®

5. Підтримка технологій Job Jackets® і Composition Zones®

6. Двохплатформене ліцензування

7. Превью у високому дозволі

8. Інтеграція з Adobe Photoshop®

9. Графічні ефекти і фільтри

10. Імпорт даних з Microsoft Excel, PDF

11.Підтримка Mac OS X і Windows, двохплатформене ліцензування

5.Програма для верстання полос : Page Maker 7.0

Adobe Pagemaker – одна з найпопулярніших на сьогоднішній день програм для верстки і дизайну різних публікацій. Компанія представляє нову версію 7.0 продукту. Тепер пакет орієнтований перш за все на бізнес-додатки, малий офіс і домашнє використання. Додаток Adobe Pagemaker 7.0 пропонує високоякісні інструменти для професійних дизайнерів і інших фахівців, в чиї обов'язки входить верстка і переддрукарська підготовка різних публікацій, наприклад брошур або офіційних бланків.

Колекція шаблонів і готових зображень, а також інтуїтивно зрозумілі дизайнерські інструменти допоможуть вам приступити до роботи негайно. Інтеграція з іншими додатками Adobe зробить роботу продуктивнішою. За допомогою Pagemaker ви зможете випускати друкарську продукцію різної складності: від простих рекламних листівок до комплексних багатосторінкових звітів. Створюйте власні публікації «з нуля» або скористайтеся сотнями готових шаблонів, які можуть бути модифіковані відповідно до ваших вимог. Вставляйте в макет блоки для розміщення тексту і зображень. Вам набридло довго вивчати нові застосування і переконуватися, що вони не здатні взаємодіяти зі встановленим програм? Програма Pagemaker надасть у ваше розпорядження знайомі робочі інструменти, а також надасть особливість імпорту файлів з популярніших додатків Adobe.

6.Програма для верстання полос InDesign cs5.

Adobe InDesign - Професійний продукт для проектування дизайну будь-яких друкарських або Інтернет видань. Adobe Indesign володіє всіма прогресивними можливостями і інструментами машинної верстки, за допомогою яких можна швидко і ефективно розробляти дизайн сторінок будь-якої складності. Програма підтримує імпорт малюнків і тексту з найрізноманітніших форматів, включаючи PDF і XML файли, пропонує великий набір інструментів для редагування імпортованих матеріалів, куди входить робота з шарами, каскадними стилями оформлення, таблицями і шаблонами.

26