Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт1.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
284.67 Кб
Скачать

1. Програма растрової графіки Photoshop 7.0.

Adobe Photoshop - це один з найвідоміших графічних редакторів. Photoshop дозволяє як створювати нові зображення, так і редагувати існуючі графічні файли. Його застосовують для створення фотореалістичних зображень, роботи з кольоровими зображеннями, що сканують, ретушують, редагують кольори, трансформують графіку та ін. Photoshop має в своєму розпорядженні всі методи роботи з точковими зображеннями, при цьомує можливість роботи з шарами і контурами. Adobe Photoshop є безумовним лідером серед професійних графічних редакторів за рахунок своїх щонайширших можливостей, високої ефективності і швидкості роботи.

Photoshop 7.0 має великий набір функцій, які дозволяють фотографам, веб-і графічним дизайнерам, працювати більш ефективно, вивчати творчі можливості, і готувати високоякісні зображення для друку, інтернету та інших засобів масової інформації. Photoshop 7.0 надає повний набір інструментів, який допомагає користувачам відповідати затворчі і виробничі завдання. Photoshop 7.0 забезпечує ще більшу багатопроцесорну підтримки, а також чудові можливості взаємодії з іншими додатками Adobe.

2. Програма векторної графіки Corel Draw 12.

CORELDRAW 12 - ефективніший в порівнянні з попередніми версіями графічний і видавничий пакет. При розробці версії для персонального комп’ютера корпорація Corel не жаліла зусиль для оптимізації, намагаючись задіювати всі можливості операційної системи (ОС) Windows останньої версії. Розширені можливості настройки робочого простору, що підвищило переносимість і стабільність роботи.

Повна оптимізація для ОС Windows Графічний пакет CORELDRAW 12 повністю оптимізований для Windows 2000 і Windows XP, тобто він підтримує інтерфейс користувача в стилі Microsoft. Як ви побачите, всі додатки пакету Corel відповідають жорстким вимогам по управлінню даними і настройці.

Для роботи потрібна операційна система не нижче Windows 2000 зі встановленим останнім пакетом оновлення або Windows XP (Home Edition або Professional Edition), запущена на комп’ютері, оснащеному процесором Pentium II з тактовою частотою 200 Мгц або швидшим, 128 Мбайт (мінімум) оперативної пам’яті, мишею або планшетом, екраном з дозволом 1024ґ768, пристроєм читання компакт-дисків, а також 200 Мбайт вільного простору на жорсткому диску.

3. Програма векторної графіки Illustrator cs5.

Adobe Illustrator CS5 — векторний графічний редактор. Програма Adobe Illustrator CS5 є повноцінним середовищем роботи з векторною графікою з новою прозорістю у градієнтах та множинними монтажними областями, що запрошує вас спробувати більш ефективні способи дизайну. Adobe Illustrator CS5 дозволяє створювати векторні зображення будь-якого рівня складності, використовуючи стандартні в цій області інструменти малювання і просунуті можливості управління кольором, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і легкий доступ до всіх функцій додатка забезпечують професійний рівень контролю всього процесу створення графіки. Завдяки тісній інтеграції з іншими додатками Adobe, будь-які створені векторні об'єкти можна імпортувати в Adobe Flash Professional. Уцій версії з'явився розширений інструмент Live Color для легшого вибору кольору і підбору поєднання кольорів, покращувана функція виділення якірних крапок і підвищена швидкодія основних операцій (перемальовування зображення, переміщення, масштабування і трансформація об'єктів). Крім того, доданий інструмент Eraser, який стирає векторне зображення, точно так, як і це робиться в растровому редакторові із звичайною картинкою, введені нові шаблони з передвстановленими налаштуваннями проекту і додані інші нововведення.