Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вступ1.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
273.32 Кб
Скачать

4. Сервіс і послуги

Гарантія

інженери і технічні фахівці RENAULT використали весь свій досвід і знання, щоб створити високоякісний автомобіль з точки зору стійкості на дорозі, зручності при водінні, досконалості форми і конструкції. Фахівці дилерської мережі RENAULT, які постійно освоюють новітні технології, готові проконсультувати вас з будь-яких питань і надати вам допомогу при будь-яких обставин.

Гарантія на новий автомобіль

  • 3 роки або 100 000 км пробігу (з 1 вересня 2009 року) до досягнення однієї з меж (для автомобілів, придбаних в офіційній дилерській мережі);

  • безкоштовне усунення несправностей, що виникли внаслідок виробничого дефекту.

Гарантія на оригінальні запасні частини і ремонт

  • 1 рік без обмеження пробігу з моменту проведення платного ремонту або установки оригінальних аксесуарів в офіційній дилерській мережі Renault.

Антикорозійний гарантія

  • 6 років без обмеження пробігу;

  • безкоштовний ремонт або заміна металевих елементів кузова в разі виявлення внутрішньої наскрізної корозії внаслідок виробничого дефекту.

Гарантія на лакофарбове покриття

  • 3 роки або 100 000 км пробігу (з 1 вересня 2009 року) до досягнення однієї з меж (для автомобілів, придбаних в офіційній дилерській мережі);

  • безкоштовне відновлення лакофарбового покриття кузова або заміна офарблюються деталей у разі проблем, що виникли внаслідок виробничого дефекту лакофарбових матеріалів або технології їх нанесення.

  • «RENAULT FINANCE»  - спеціальна кредитна програма, розроблена компанією Renault України і RCI Financial Services Ukraine спільно з банком «Credit Agricole».

  • «RCI Financial Services Ukraine» – дочірнє підприємство банку, що належить альянсу Renault-Nissan (100% акцій володіє група «Renault»). Перша філія у Франції заснований в 1924 р. В Україні представництво банку з'явилося в 2007 році. На сьогоднішній день «RCI Banque» має філіальну мережу в 39 країнах світу і фінансує більше 32% всіх продажів Renault. Кожен третій автомобіль «Renault» і «Nissan» в Україну придбаний за допомогою фінансових програм, розроблених «RCI Financial Services Ukraine».

  • Цель «RCI Financial Services Ukraine» – створення доступних і зручних фінансових продуктів для покупців автомобілів марки Renault. Довіра клієнтів - основна складова нашої репутації, тому ми пропонуємо прості та вигідні умови для реалізації Вашої мрії. «RCI Financial Services Ukraine»піклується про безпеку своїх клієнтів, ретельно відбираючи партнерів - серед них тільки європейські компанії, чия бездоганна репутація напрацьовувалася роками. Ви можете вибрати будь-який прийнятний для Вас вид придбання автомобіля - кредит або лізинг. Усі кредитні пропозиції розроблені в гривні - Вам не потрібно турбуватися про коливання валютного курсу.

  • Будучи лідером (за підсумками 2010 року альянс «Renault-Nissan» увійшов до трійки найсильніших світових автовиробників), «RCI Financial Services Ukraine» надає Вам найвигідніші умови автокредитування. З 2007 року понад 20 000 осіб отримали ключі від комфортабельних, надійних і красивих автомобілів - у розпал економічної кризи «Renault Finance» залишалася єдиною програмою, не припинила кредитування споживачів ні на один день.

Кредитування

«Renault Finance» - керуй своїм майбутнім!

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]