Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вступ1.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
273.32 Кб
Скачать

Вступ

Завдання автомобільного транспорту - це швидка і своєчасна доставка вантажів, забезпечення їх цілісності, регулярність руху автобусів, забезпечення потреб населення в таксомоторних перевезеннях, зручність, комфорт і безпека проїзду пасажирів.

Підвищення ефективності і якості роботи автомобільного транспорту потребує широкого використання досягнень науково-технічного прогресу в відповідних галузях науки й техніки, зокрема, теорії автомобіля.

Широко застосовується автомобільний транспорт і спеціальна техніка у нафтодобувних і суміжних галузях народного господарства.

Основними завданнями автотранспортного підприємства є: організація і виконання перевезень згідно з планом; зберігання, технічне обслуговування (ТО) і ремонт рухомого складу; підбір кадрів; організація праці і оточуючого середовища, безпекою руху; матеріально-технічне постачання.

Одна з основних служб автопідприємства – ремонтна. Вона займається ТО транспортних засобів, виконує середній і капітальний ремонт, як транспортних засобів, так і змонтованому на них спеціальному обладнанню.

Це вимагає наявність на підприємствах висококваліфікованих спеціалістів, які володіють методикою організації ТО і ремонту різних видів транспорту та спецтехніки.

Навчальна практика студента є складовою частиною навчального процесу і забезпечує зв'язок навчання з виробництвом. Вона повинна сприяти отриманню навиків первинної фахової діяльності.

1 Завдання практики

Метою практики є закріплення, вдосконалення і поповнення знань, які отримані студентами в процесі вивчення дисципліни «основ конструкції автотранспортних засобів».

Задачами практики є набуття студентам інженерних навиків із аналізу конструкцій, набуття практичних навиків та засвоєння технологічних операцій при розбиранні і складанні вузлів, агрегатів, систем, приладів та автомобілів. Це дозволить майбутньому інженеру-механіку підготовитись до вмілої і грамотної експлуатації та ремонту автомобілів.

В результаті проходження практики студент повинен:

-знати призначення, будову, принцип дії та роботу типових вузлів, механізмів, агрегатів і систем сучасних автотранспортних засобів; основні положення по техніці безпеки при виконанні розбирально-складальних та інших робіт; послідовність технологічних операцій при розбиранні та складанні вузлів, агрегатів, систем автомобіля;

-вміти проводити аналіз конструкції вузлів, агрегатів, систем та автомобілів; складати інструктивні карти на розбирально-складальні роботи.

2 Харктеристика сто

09 вересня 2009 року відбулася офіційна церемонія відкриття нового дилерського центру Renault у м. Івано-Франківськ, що знаходиться за адресою вул. Хриплинська, 5а.

Офіційним дилером Renault в м.Івано-Франківськ стала компанія „В.С.К”, яка більше трьох років була офіційним представником Renault на теренах Івано-Франківщини у якості офіційного агента. 09 вересня 2009 року компанія ЗАТ «Рено Україна» підписала з ПВКФ „В.С.К” офіційну дилерську угоду.

У прес-конференції з нагоди відкриття дилерського центру Renault взяли участь:

- голова правління ЗАТ «Рено Україна» пан Марк Леграсьє;

- директор департаменту продажів та розвитку дилерської мережі ЗАТ «Рено Україна» Яна Міненко;

- директор ПВКФ „В.С.К”, офіційного дилера Renault в Івано-Франківській області Володимир Король.

Марк Леграсьє, голова правління ЗАТ «Рено Україна»: «Ми дуже зацікавлені у надійному представництві Renault у Івано-Франківському регіоні, оскільки близько 2 млн. жителів області будуть мати нагоду скористатись усіма превагами, що сьогодні пропонує європейський бренд в Україні, від якісних автівок та сервісу до найвигіднішої кредитної програми. Адже компанія Renault сповідує принцип – «Технології заради людини». Відкриття нового автоцентру, інвестиції у розвиток бізнесу в Україні – є свідченням віри у майбутнє країни. Сьогодні ми впевнилися, що знайшли надійного партнера. Я задоволений рівнем репрезентації Renault в Івано-Франківську. Цей рівень – є результатом серйозної підготовки та кропіткої праці багатьох людей - директора компанії «В.С.К.», Володимира Короля та його команди».

Яна Міненко, директор департаменту продажів та розвитку дилерської мережі ЗАТ «Рено Україна»: «Відкриття нового автоцентру в місті Івано-Франківськ є стратегічно важливим кроком для компанії «Рено Україна», оскільки це є центр області. Той факт, що підчас кризи ми відкриваємо ще один новий центр (37-ий) означає, що план розвитку дилерської мережі

впроваджується у стратегічно важливих для нас регіонах України. На користь розвитку слід віднести такі критерії, як насиченість українського автомобільного ринку та тривалість кризи. Адже закінчення фінансово-економічної кризи передбачає стрибок у розвитку будь-якої галузі. Тому для нас напрямок розвитку дилерської мережі є стратегічно важливим, особливо з точки зору готовності до стрімкої динаміки подальшого зросту показників присутності марки Renault на українському ринку.»

Володимир Король, директор ПВКФ „В.С.К”, офіційного дилера Renault в Івано-Франківській області: «Наша компанія працює за принципом «Усе для клієнта». Тому усі бажаючі скористатись послугами автоцентру Renault зможуть зі зручністю провести час у комфортному залі очікування або відвідати кафе. Для тих, хто завітає до нас з найменшими членами родини, передбачена дитяча ігрова кімната. Високопрофесійний персонал нашої компанії завжди виявляє особливу увагу до кожного клієнта».

Додаткова інформація про дилерський центр

Новий автоцентр -- це повномасштабний комплекс з продажу та комплексного після продажного обслуговування автомобілів Renault та Dacia. Сучасний дилерський центр складається з автосалону площею 250 кв. м., в якому можна придбати автомобіль, скористувавшись кваліфікованою допомогою менеджерів ПВКФ „В.С.К”, котрі регулярно підвищують кваліфікацію в учбовому центрі ЗАТ „Рено-Україна” в м. Києві. Сервісний центр, площею 800 кв. м, оснащений найсучаснішим обладнанням та спеціалізованим інструментом, розрахований на одночасне обслуговування 10-ти автомобілів. Тут можна провести якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування придбаних автомобілів та скористатися привабливими пропозиціями фірмового магазину запчастин та аксесуарів.

Центр працює згідно європейських стандартів та пройшов сертифікацію в Україні. Слід нагадати, що окрім привабливих цін на весь модельний ряд Renault та Dacia, автоцентр також пропонує вигідні кредитні умови при покупці автомобілів завдяки кредитній програмі Renault Finance, яка розроблена з урахуванням максимальної зручності для клієнтів і пропонує найвигідніші умови на ринку автомобільного кредитування.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]