Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
кормов-курс-проект-2010.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
768.51 Кб
Скачать

Оформлення і порядок захисту роботи

Курсовий проект повинен містити в собі такі структурні частини: „Зміст”, „Вступ”, „Розділи (І. Польове кормовиробництво, ІІ. Лучне кормовиробництво, ІІІ. Конвеєрне виробництво кормів)”, „Висновки”, „Список використаних джерел”, „Додатки”. Загальний обсяг проекту — 50-60 сторінок рукописного або 30-40 – друкованого тексту. Обсяги окремих розділів і підрозділів визначено нижче. Роботу друкують на аркуші білого паперу форматом А4 (210х297 мм) через 1,5 міжрядкових інтервали (шрифт – Times New Roman, розмір – 14 pt). На сторінці повинно бути не більше 28—30 рядків з берегами: лівим – 25 мм, верхнім і нижнім — по 20 мм, правим — 15 мм.

Заголовки структурних частин друкуються великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в підбір до тексту.

Титульний лист оформляється згідно зі зразком наведеним нижче як перша сторінка (номер сторінки не ставиться, але входить до загальної нумерації сторінок). Шифр титульного листка визначається номерами завдання всіх трьох розділів. Сторінки аркушів, таблиці, графіки, рисунки позначають наскрізною нумерацією; посилання на першоджерела в тексті позначають цифрами (номер джерела за наведеним списком літератури) у квадратних дужках.

Перелік використаних літературних джерел (не менше 15 найменувань) наводиться в алфавітному (за прізвищем автора) порядку за існуючим стандартом (див. «...основна література»). Особистий підпис ставиться на останній сторінці.

Готовий курсовий проект реєструється у визначені графіком терміни (не пізніше як за два тижні до початку екзаменаційної сесії) на кафедрі або в деканаті (для студентів заочної форми навчання) і рецензується викладачем. У рецензії зазначаються недоліки і вказуються питання, на які слід звернути увагу при захисті. У разі суттєвих недоліків курсовий проект з рецензією викладача повертається студентові для їх усунення. День і час захисту призначає комісія.

Курсовий проект не допускається до захисту якщо:

– зміст роботи не відповідає завданню;

– відсутня хоча б одна з обов’язкових структурних частин;

– виявлено наявність плагіату, тобто переписування матеріалу з інших джерел без посилань.

Захищений курсовий проект оцінюється: «відмінно», «добре», «задовільно» з відповідними балами рейтингової оцінки. Студент, який не захистив курсовий проект, не допускається до іспиту з відповідної дисципліни.

Зразок титульної сторінки

Миколаївський державний аграрний університет

Агрономічний факультет

Кафедра рослинництва

Курсовий проект з навчальної дисципліни «Кормовиробництво»

Тема: «Проектування елементів науково-обґрунтованого ведення системи кормовиробництва і вирощування культури (вказати назву) в умовах (вказати назву ґрунтово-кліматичної підзони)* Миколаївської області»

Шифр завдання за розділами:

І – № завдання за переліком табл. 1.1 (від 1 до 100);

ІІ– № завдання за переліком табл. 2.1. (від 101 до 200);

ІІІ – № завдання за переліком табл. 3.1. (від 201 до 300)

Виконав: студент групи А (цифри),

прізвище, ініціали

Перевірив:

посада, прізвище, ініціали

Миколаїв – рік

*) конкретні ґрунтово-кліматичні підзони визначаються завданням