Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт про викон. роботу.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
108.03 Кб
Скачать

7. Прокурорський нагляд за додержанням і застосуванням законів.

Ознайомився з організацією роботи прокурора по здійсненню правозахисної діяльності.

(1.Наказ ГПУ №3 гн від 12.04.2011р. «Про організацію правозахисної діяльності органів прокуратури України», 2. Закони України: «Про банки і банківську діяльність», «Про зовнішньоекономічну діяльність», «Про власність», «Про пенсійне забезпечення», «Про політичні партії та об»єднання громадян», «Про звернення громадян», законодавство по захисту прав неповнолітніх, Цивільний кодекс України, Господарський кодекс України, КЗпП України, Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції», Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції» та ін.

Ознайомився з методикою проведення перевірок та приймав участь у їх проведенні.

Брав участь у проведенні перевірок дотримання вимог чинного законодавства з питань оплати праці, охорони праці, додержання законодавства про адміністративні правопорушення, додержання законодавства щодо прав дітей та ін. За результатами проведених перевірок підготував проекти 3 постанов про порушення дисциплінарного провадження, 4 приписів, 2 подань, 1 протесту.

8. Організація досудового слідства в прокуратурі.

Ознайомився з організацією роботи слідчого.

(1. Наказ ГПУ №4 від 19.09.05 «Про організацію прокурорського нагляду за додержанням законів органами, які проводять дізнання і досудове слідство», КПК України, Спільна Інструкція «Про порядок вилучення, обліку, зберігання та передачі речових доказів у кримінальних справах, цінностей та іншого майна органами дізнання, досудового слідства і суду» (№05/1-139 від 13.05.04р.), Інструкція «Про порядок приймання, реєстрації та розгляду в органах прокуратури України заяв і повідомлень про злочини» (№66/13, 24.06.04).

Ознайомився з методиками розслідуваннями кримінальних справ різної категорії.

Приймав участь у розгляді заяви і повідомлення про злочини в порядку ст.97 КПК України.

Прийняв участь у слідчих діях по розслідуванню кримінальної справи №О-129029 порушеної відносно Савчука М.Р. у скоєні злочину передбаченого ст. 15, ч. 3 ст. 368 КК України.

В процесі розслідування кримінальної справи, мною в присутності старшого слідчого прокуратури району було виконано ряд слідчих дій, зокрема:

- Допитаний в якості підозрюваного Савчук М.Р. ;

- Допитані в якості свідків, особи по справі порушеній відносно Савчука М.Р.;

- Зібрані характеризуючи матеріали на особу, що підозрюється в скоєнні злочину;

- Виконані вимоги статті 218 КПК України;

- Складено проект обвинувального висновку по даній кримінальній справі.

Також, брав участь у проведені 7 дослідчих перевірок в порядку ст. 97 КПК України, за результатами яких складено проекти 7 постанов про відмову в порушенні кримінальної справи.

9. Організація роботи зі зверненнями та особистий прийом громадян.

Приймав участь в здійсненні прийому громадян прокурором району, а також самостійно здійснював прийом громадян згідно графіку.

Брав участь у розгляді 17 звернення громадян та юридичних осіб, звернення за всіма напрямами прокурорсько-слідчої діяльності.

За період стажування, мною перевірено і вирішено 17 скарг і заяв громадян.