Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Program_fiz_him.2012.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
233.98 Кб
Скачать

Вимоги до заліку

Виконавши лабораторний практикум, студенти здають залік. Залік здається за результатами лабораторних робіт. Залік отримує той студент, який виконав усі лабораторні роботи і вчасно їх захистив. Для захисту лабораторних робіт необхідно мати оформлені у відповідности до вимог звіти, вміти викласти хід виконання дослідів, пояснити результати роботи і зробити висновки з отриманих даних, вміти описувати принципові схеми приладів, на яких проводилися виміри, вміти дати відповіді на контрольні запитання, що знаходяться в інструкціях до лабораторних робіт, та знати теоретичний матеріал, що відноситься до тем лабораторних робіт.

Вимоги до іспиту

До іспиту допускають лише тих студентів, що підготували теоретичний курс у вигляді лекцій або опрацьованої програми курсу за літературними джерелами, виконали програму практичних та лабораторних занять і здали залік, 2 модулі та написали на позитивну оцінку контрольну роботу.

Студент повинен:

  1. Вміти формулювати означення термодинамічних величин, начал термодинаміки.

  2. Вміти пояснювати структуру математичних формул, доводити фізичний смисл і визначати розмірності термодинамічних величин.

  3. Вміти робити математичні перетворення і розрахунки за математичними формулами.

  4. Вирішувати творчі і розрахункові завдання.

29

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]