Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МНПЦ ПОЛІЛОГ. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА ОСНОВНІ ПО...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
1.52 Mб
Скачать

Фінансові умови навчання

  1. Розмір оплати за групове та індивідуальне навчання є фіксованим та розраховується з огляду на проведення запланованих 4 / 8 / 12 / 16 занять на місяць (відповідно з режимом проведення 1 / 2 / 3 / 4 занять на тиждень) або 36 / 72 / 144 / 288 – на рік. Якщо у місяці за розкладом припадає занять більше запланованих, то такі додаткові заняття вважаються резервними і використовуються в інші місяці під час зимових та весняних канікул, святкових неробочих днів та інших випадках (хвороба викладача, тощо), коли кількість занять на місяць буде меншою за заплановану.

Облік кількості відпрацьованих занять ведеться адміністратором центру в журналі обліку проведених занять для кожної групи окремо. При необхідності, він може повідомити про кількість відпрацьованих занять за певний період часу або про заплановані неробочі дні, на які припадають заняття за розкладом.

  1. Оплата здійснюється у фіксованому розмірі незалежно від відвідуваності занять учнем помісячно наперед у період з 1 по 10 число поточного місяця згідно виданого рахунку. У разі несплати повної місячної вартості навчання до кінця вищевказаного терміну та без пояснення причин такої затримки, адміністрація центру залишає за собою право не допускати учня до занять і в односторонньому порядку припинити дію договору про надання освітньої послуги.

  1. У платіжних документах обов’язково має бути вказане прізвище замовника або учня, сума та навчальний період, за який здійснюється платіж.

  1. Якщо навчання новоприбулого учня розпочинається пізніше 1 числа поточного місяця, плата нараховується по кількості занять, проведення яких заплановане до кінця цього місяця.

  1. При індивідуальному навчанні заняття, що були пропущені з поважної причини (хвороби, складання заліково-екзаменаційної сесії у вузі, тощо) та при умові попередження про це адміністратора центру особисто за телефоном 70-73-84 до 18-00 год. попереднього дня відпрацьовуються до кінця поточного місяця навчання. Не відпрацювання перенесеного заняття без поважної причини подальшому переносу не підлягає і вважатиметься відпрацьованим.

  1. У випадку зменшення кількості учнів у групі до кількості менше запланованої місткості, адміністрація центру залишає за собою право на пропорційне зменшення тривалості заняття при незмінності загальної тривалості рівня курсу, тобто проведення занять продовжується до завершення поточного рівня курсу.

  1. Вартість підручників не включається до вартості навчання.

Додаток 1

Документ Ради Європи «Загальноєвропейські компетенції володіння іноземною мовою: вивчення, викладання, оцінювання»   («Common European Framework of Reference: Learning, Teaching, Assessment» – CEFR) забезпечує загальну основу для опису навиків та вмінь, що потрібні для досягнення різних рівнів мовної майстерності, і використовується викладачами мови,  розробниками і агентствами по створенню учбових  планів, які працюють у сфері розвитку мови. CEFR описує мовну майстерність в читанні, писемному мовленні, усному мовленні, аудіюванні за шести рівневою шкалою:

A1 – A2 (Рівень базового володіння)

B1 – B2 (Рівень самостійного володіння)

C1 – C2 (Рівень досвідченого володіння)

«Загальноєвропейські компетенції володіння іноземною мовою: вивчення, викладання, оцінка» та довідкові документи Ради Європи описують рівні майстерності, потрібної за існуючими стандартами для тестів та екзаменів, полегшуючи порівняння між різними системами кваліфікацій. Для цієї мети Рада Європи розвинула Європейську Структуру із загальними довідковими рівнями. Ці шість рівнів – інтерпретація класичного розділення на нижчий, середній і високий рівні. Згідно з ними, у найбільш загальному сенсі, людина, що володіє іноземною мовою:

Рівень базового володіння

А1

Розуміє і може використовувати в мові знайомі вирази щоденного вжитку та дуже прості фрази, направлені на задоволення потреб конкретного виду. Може представитись сам та представити інших, задати питання та дати на них відповіді стосовно особистих даних, таких як місце проживання, своїх знайомих, речей, що йому належать. Може брати участь в нескладній розмові, якщо співрозмовник говорить повільно і виразно та готовий надати допомогу.

А2

Розуміє окремі речення і вирази, що часто зустрічаються та пов’язані з основними сферами життя (наприклад, основні відомості про себе і членів своєї сім’ї, покупки, орієнтування на місцевості, влаштування на роботу і тому подібне). Може спілкуватися з приводу простих щоденних проблем, які пов’язані з простим та прямим обміном інформацією на знайомі або побутові теми. У простих виразах може розповісти про себе, своїх рідних і близьких, описати основні аспекти повсякденного життя.

Рівень самостійного володіння

В1

Розуміє основні ідеї чітких повідомлень, зроблених літературною мовою на різні теми, що типово виникають на роботі, навчанні, дозвіллі тощо. Вміє спілкуватися в більшості ситуацій, які можуть виникнути під час перебування в країні мови, що вивчається. Може скласти просте, зв’язне повідомлення на відомі теми або теми, що особливо цікавлять. Може описати досвід та події, мрії, надії та прагнення, а також коротко викласти і обґрунтувати свої думки і плани на майбутнє.

В2

Розуміє загальний зміст складних текстів на абстрактні та конкретні теми, у тому числі вузькоспеціальну тематику його спеціалізації. Говорить досить швидко і спонтанно, що робить можливим постійне спілкуватися з носіями мови без особливих труднощів для будь-якої із сторін. Вміє робити чіткі, детальні повідомлення на різні теми і викласти свій погляд на основну проблему, підкреслити переваги та недоліки різних думок.

Рівень досвідченого володіння

С1

Розуміє об’ємні складні тексти на різну тематику і розпізнає приховане значення. Говорить спонтанно в швидкому темпі без особливих труднощів з підбором слів і виразів. Гнучко і ефективно використовує мову для спілкування в соціальній, науковій і професійній сферах. Може зробити точне, детальне, добре збудоване повідомлення на складні теми, демонструючи володіння моделями організації тексту, засобами зв’язку і об’єднанням його елементів.

С2

Розуміє практично будь-яке усне або письмове повідомлення. Може викласти повну інформацію, спираючись на декілька усних і письмових джерел, надаючи докази та інші точки зору у вигляді чіткого повідомлення. Говорить спонтанно з високим темпом і високою мірою точності, підкреслюючи відтінки значень навіть в найскладніших випадках.

Адреса центру: м. Хмельницький, вул. Соборна 57, кімн. 63.

А дреса сторінки нашого навчального центру на ресурсі ВКонтакте:

http://vk.com/polylogue