Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Погрібний.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
81.92 Кб
Скачать

Затверджено Начальник дпрч-5 дпрз-1

ТУ МНС України у Кіровоградській області

майор служби цивільного захисту

І.А. Переверзєв

“___” ______________ 2012 р.

ВІДГУК

про стажування пожежного рядового служби цивільного захисту

Погрібного Максима Васильовича

на посаді пожежного ДПРЧ-5 ДПРЗ-1

ТУ МНС України у Кіровоградській області

в період з 26 липня 2012 року по 29 серпня 2012 року

В період з 26 липня 2012 року по 29 серпня 2012 року пожежний рядовий служби цивільного захисту Погрібний М.В. проходив стажування на посаді пожежного ДПРЧ-5 ДПРЗ-1 ТУ МНС України вуКіровоградській області.

За час стажування в повному обсязі виконував завдання, передбачені планом стажування, на належному рівні оволодів новими знаннями, практичними навичками та уміннями.

Знає вимоги наказів, інструкцій та інших нормативних документів, що регламентують службову діяльність МНС України. Досконально знає тактико-технічні характеристики техніки і пожежно-технічного обладнання, яке знаходиться в підрозділі. Свої знання вміло використовує в практичній діяльності. Виявляє ініціативу і винахідливість під час виконання бойової задачі. До виконання своїх функціональних обов’язків ставиться з почуттям відповідальності, прислуховується до порад старших начальників та робить належні висновки, в колективі користується повагою та авторитетом.

У вирішенні службових питань проявляє наполегливість, принциповість та послідовність. Виконує команди і накази беззаперечно, точно та у зазначений термін.

Фізично розвинутий, підтягнутий, охайний, форми одягу дотримується і носить її з гідністю.

Проходження стажування пожежний рядовий служби цивільного захисту Малихін Є.В. закінчив із загальною оцінкою “добре” та в подальшому може самостійно виконувати обов’язки пожежного.

Керівник стажування:

Командир відділення ПДПЧ-5 Кіровоградського МУ

УМНС України в Кіровоградській області

Прапорщик служби цивільного захисту а.С. Захарченко