Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
OTVETU_v2_1.doc
Скачиваний:
162
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
13.26 Mб
Скачать

5. В ролі командира роти оцінити свої сили та засоби відповідно до тз №1 (оцінка тільки взаємодіючих сил та засобів).

11стр. Сусіди 4 орлр:

З орлр 80 ртб (основне озброєння – (П-18, П-19, 2-а РРВ-13 та АСУ "Ореанда-РТВ") має завдання виявити повітряного противника на зовнішніх межах зони інформації роти, викрити його склад, бойові порядки, напрямки дій та безперервно супроводжувати на всю глибину зон виявлення РЛС роти.

Основна позиція роти – відм139 (3696).

4 орлр взаємодію з 3 орлр здійснювати шляхом прийому інформації, що нею видається на КП 80 ртб, по радіо в радіомережі №105 слухових телеграфом.

  1. орлр 43 ртб 14 ртбр (основне озброєння - П-18, П-19, РРВ-13, РРВ-16 та АСУ "Ореанда-РТВ") має завдання вести безперервну розвідку повітряного противника, своєчасно виявляти його на зовнішніх межах зони інформації роти, викрити його склад, бойові порядки та напрямок дії, супроводжувати на всю глибину зон виявлення РЛС роти.

Основна позиція роти - відм.194 (0044).

4 орлр взаємодію з 2 орлр здійснювати шляхом прийому інформації, що нею видається на КП 43 ртб, по радіо в радіомережі №108 слухових телеграфом.

6. В ролі командира роти оцінити інші фактори, які впливатимуть на ведення тактичних дій ротою, відповідно до Тактичного завдання №1.

Під час оцінки інших факторів командир орлр повинен вивчити:

характер місцевості та її вплив на дії підрозділів;

радіаційну, хімічну та біологічну обстановку.

Крім того, командир повинен врахувати стан погоди, пори року, доби та їх вплив на підготовку та ведення ротою тактичних дій.

Кафедральний варіант.

Місцевість в районі тактичних дій 4 орпр слабопересічена, рівнинна. Добре розвинута мережа автомобільних доріг, переважно з твердим покриттям. Маються природні маски місцевості, які можна використовувати в якості маскування.

Шляхи об'їзду можливих перешкод забезпечені. Мости через водні перешкоди та шляхопроводи на маршрутах висування взводу і маневру роти забезпечують прохідність техніки роти і приданого взводу.

Швидкість течії р."ДНЄПР", її глибина не дозволяє виконати переправу РЛС та іншої техніки взводу в брід у випадку зруйнування мосту через неї. Тому, на цей випадок, необхідно вибрати і обхідний маршрут.

Грунт в районі тактичних дій роти середній, що сприяє інженерному обладнанню позицій.

Район розташування основної позиції роти та резервної позиції орле задовольняє вимогам, що висуваються до неї.

В районі тактичних дій роти радіаційне, хімічне та біологічне зараження відсутнє, але не виключена можливість застосування противником хімічної та біологічної зброї під час бойових дій. Необхідно особливу увагу звернути на ведення радіаційної та хімічної розвідки, а також розвідку місцевості під час висування взводу на резервну позицію та під час маневру на запасні позиції.

Стан погоди :

хмарність - 8 балів; без опадів, вітер в приземному шарі - північний 2-4 м/с; температура повітря +20°С (кліматичні та метеорологічні умови, пора року, доби - оцінювати реально на день проведення заняття).

Таким чином, місцевість в районі розташування роти, радіаційна та хімічна обстановка, стан погоди не може істотно впливати на ведення тактичних дій ротою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]