Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Арт на дроті або тусівка в громадському транспо...docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
27.87 Кб
Скачать

«Арт на дроті або тусівка в громадському транспорті»

Для початку зважаючи на те, що проект знаходиться в розробці він не на «фірмовому бланку» у зв’язку з відсутністю потрібного обсягу інформації.

Коротко про зміст . Аналогічний проект проводився МС «Дзеркало» 13 липня 2010 року, зважаючи на його наповнення ми вирішили провести його вдруге з врахуванням усіх помилок допущених при організації вперше та на основі отриманого досвіду цьогорічний «Арт на дроті» повинен стани чи не найвизначнішою подією у житті творчого бомонду Тернопілля. У 2010 році офіційну частину (дозволи і тощо) взяло на себе КП «Тернопільелектротранс» з нашої сторони була інформаційна компанія та безпосередньо проведення заходу. Тоді ми представили літературу, живопис та фотографії, цього річ спробуємо розширити кількість мистецьких течій додавши відеоматеріали та музичне оформлення. 13 липня розпочалось із збору учасників в депо КПЕ та оформлення тролейбусу,звідти ми усі в історичному тролейбусі й вмрушили на здобуття лаврів. Програма поїздки складалась із 5 кіл, кожне коло приблизно 50 хв. Зупинка 10 хв. Центр, Зелена церква. Для читання та безпосереднього проведення заходу використовували мікрофон, своєрідна сцена була сформована біля кабіни водія ,там почерзі літератори представляли свої твори. Маршрут поїздки овиваю Центр, Східний та Дружбу (спробуємо тепер розширити маршрут). При вході у тролейбус пасажири могли придбати квитки або пред’явити куплені при передпродажу, на квиточку містилась назва проекту,організатори,логотипи,ціна та найголовніше час (що дозволяло контролювати кількість пасажирів - 16.00, 17.00 і так далі) , квитки будуть розповсюджуватись завдяки попередньому продажу – через друзів, знайомих (або як раніше у Арт-барі «Коза»),також для зручності у салоні працюватиме наш кондуктор (перевірятиме квитки,продаватиме їх і створюватиме атмосферу справжнього тролейбуса). Одразу наголошую,що цьогоріч зважаючи на погоду старт проекту - перше коло буде о 18.00 і кількість кіл гадаю варто зменшити.

В минулому ми припустили такі помилки:

-внутрішня «недоорганізація»

-погано поставленні рамки виконання завдань

-відсутність тематики заходу,спільної ідеї представлених мистецьких течій

-список читців підібраний не відповідно до стилістики творчості

-невдале регулювання часу виступів

Та як би це не було дивно наш «Арт на дроті» став першим масштабним проектом «Дзеркала», надав поштовх для подальшого розвитку як творчості так і особистості кожного учасника та найголовніше прогримів на всю Україну. Цим проектом ми впевнено здобули статус не збіговиська дітлахів ,а впевнених у собі творчих, креативних, цікавих митців. З того часу пролетіло 2 роки ,ми пройшли «сходинками» визнання, інколи робили крок назад та завжди залишались Мистецькою Студією «Дзеркало»! Цьогоріч даним проектом ми маємо на меті показати усім,що мистецтво не має кордонів не витає в галереях,не просто висить на стінах у рамках,не лунає під-час літературних вечорів і згасає за межами приміщень. Мистецтво живе,і ми знову його наблизимо,зруйнуємо стереотипи. Місце проведення обрано не випадково, помилково вважати, що ми привернемо увагу органів місцевого самоврядування до стану транспортної системи і знизимо тарифи на проїзд, це просто смішно,для нас Тролейбус – не просто транспортний засіб, кожного дня його пасажирами стають сотні тернополян, а ми втіленням цього проекту покажемо,що культурно-мистецька сторона міста є, постійно розвивається і знаходиться зовсім близько!

Під - час зборів 01.07.2012 р. розроблено покрокову схему втілення проекту в життя. Кожен крок так чи інакше залежить від виконання іншого, обов’язки модераторі (- відповідальних осіб за ту чи іншу ланку) постійно переплітатимуться, отриману інформацію потрібно одразу повідомляти в закритій групі або особисто відповідним модераторам:

  1. Аналіз та моніторинг найближчих подій та заходів,включаючи прогноз погоди. (Модератор – Андрій Носихін)

Цей крок дозволить вдало підібрати дату проведення та (чи) долучитись до програми заходів, святкувань інших організацій і тощо.

  1. Врегулювати питання з КП «Тернопільелектротранс»(- далі в тексті КПТ) (– модератор Сергій Ширан )та (чи) Тернопільською міською радою(- далі в тексті ТМР)(-модератор Катя Холодна), щодо реалізації проекту.

В даному випадку ми розглядаємо варіант відмови однієї з даних структур і відповідно звернення до іншої, тобто у випадку небажання КПТ співпрацювати ми звернемось до ТМР, що надасть нам необхідну підтримку, адже насуваються вибори.

  • Від КПТ нам потрібно:

  • отримати дозвіл на проведення проекту, й отримати інформацію,щодо питань викладених нижче,

  • укласти домовленість, щодо транспортного засобу та розглянути представленні варіанти (можливо нам нададуть вибір між історичним тролейбусом та тролейбусом №1),

  • владнати питання з часом поїздки та стоянки на єдиній зупинці (Центр, Зелена церква),

  • підібрати маршрут поїздки,

  • дізнатись кількість сидячих місць та стоячих місць (адже при поїздці зважаючи на внутрішнє оформлення для зручності кількість стоячих місць на буде зменшено) ,

  • домовитись про розміщення афіш у інших транспортних засобах КПЕ

  • При повній співпраці КПТ ми передамо в прес-службу ТМР прес - анонс події для розміщення на сайті у ЗМІ й тощо.

Організаційні партнери : (модератори – Сергій Ширан та Наталка Мосійчук)

  • «Підручники та посібники» та (чи) «Коніка» (дизайн та друк афіш і квитків, друк фотографій),

  • ТМО «Спілка Української молоді» та (чи) «Тернопільська обласна організація НСПУ» (кошти, співорганізація та інші ресурси)

Під цим пунктом варто розуміти спонсорів, партнерів та меценатів (список не є вичерпним та пріоритетним) ,що готові допомогти у реалізації проекту на прийнятних для нашої сторони умовах.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]