Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika_po_SPO.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
186.88 Кб
Скачать

9.Звітна документація.

Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми та індивідуальних завдань.

По закінченню виробничої практики студенти складають письмовий звіт, який повинен бути підписаний і оцінений безпосередньо керівником від бази практики, підпис його повинен бути скріплений печаткою.

В звіті відображається:

місце проходження практики, термін і послідовність виконання програми;

види виконання робіт за етапами проходження практики;

зміст виконаних робіт і їх коротка характеристика;

висновки щодо вирішення спірних питань, а також практики застосування відповідного законодавства при їх вирішенні і власна точка зору з цих питань;

висновки про практику і пропозиції щодо її удосконалення. В звіті не повинно бути дослівного переписування історії бази практик, а також цитування законодавчих актів.

До звіту додається щоденник, в якому необхідно відобразити хронологію проходження практики, зразки процесуальних документів, які складені студентом самостійно.

Оформлюється звіт з обов'язковим врахуванням єдиного стандарту конструкторської документації (ЄСКД).

Складений студентом звіт має наскрізну нумерацію сторінок. Аркуші звіту повинні бути зшиті.

10. Правила ведення та оформлення щоденника.

  1. Щоденник - основний документ студента під час проходження практики.

  2. Якщо студент проходить практику в іншому місті, щоденник для нього є посвідченням про відрядження та підтверджує тривалість перебування студента на практиці.

  3. Під час проходження практики студент щодня повинен коротко записувати в щоденник усе, що він зробив за день для виконання календарного графіка проходження практики. Тут же в загальній послідовності відображає й діяльність з громадсько-політичної практики. Докладні записи можуть робитися в робочих зошитах, які є продовженням щоденника.

  4. Не рідше ніж раз на тиждень студент зобов'язаний подавати щоденник на перегляд керівнику практики від організації, який перевіряє щоденник, дає письмові зауваження, додаткові завдання й розписується у щоденнику.

  5. Після закінчення практики щоденник разом зі звітом має бути переглянутий керівником практики, який складає характеристику – відгук, підписує їх, а також затверджує печаткою.

  6. Оформлений щоденник разом зі звітом і характеристикою студент повинен здати на кафедру.

Без заповненого щоденника практика не зараховується

11. Підведення підсумків практики.

Підсумки практики оцінюються комісією, яка призначається завідуючим кафедрою. До складу комісії входять керівники практики від факультету, за можливістю - від баз практики, викладачі кафедри, які викладали практикантам спеціальні дисципліни.

Виконання студентами програми практики оцінюється комісією диференційно, при цьому беруться до уваги якість оформлення звіту, щоденника, а також якість доданих процесуальних документів, самостійно складених студентом - захист практики організується на базах практики в останні дні її проходження або на факультеті на протязі перших десяти днів семестру, який починається після практики.

Оцінка за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку за підписом керівника практики і членів комісій.

Студент, що не виконав програму практики і отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при захисті підсумків практики, направляється на практику вдруге в період канікул або відраховується з навчального закладу.

Підсумки кожної практики обговорюються на засіданнях кафедр, а загальні підсумки практики - Радою факультету не менше одного разу протягом навчального року.

Додаток 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]