Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РЕГЛАМЕНТ чемпіонату.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
26.09.2019
Размер:
257.02 Кб
Скачать

IX. Дисциплінарні санкції

9.1. Дисциплінарні санкції застосовуються Виконкомом МРФФ у відповідності до Регламенту.

9.2. Гравець підлягає відстороненню на 1 (один) матч за перші 3 (три) жовті картки, отримані в матчах. Відсторонення здійснюється без рішення Виконкому МРФФ.

9.3. Гравець, вилучений з поля за дві жовті картки у грі або за червону картку за «фол останньої надії», підлягає відстороненню на 1 (одну) гру без рішення Виконкому МРФФ.

Раніше отримані попередження не анулюються.

9.4. Якщо гравця вилучено з поля, попередження, раніше отримане ним у цьому ж матчі, зберігає чинність.

9.5. При переході гравця з однієї команди-учасниці в іншу жовті картки та відсторонення за них не анулюються.

9.6. Команда-учасниця зобов'язана самостійно вести облік карток, отриманих футболістами, і несе за це відповідальність.

9.7. Гравець та/або офіційна особа, які не отримали вилучення, але здійснили порушення, що відображено в рапорті арбітра, не мають права брати участь у матчах до рішення Виконкому МРФФ.

9.8. Непроведений з будь-якої причини матч Чемпіонату не враховується в кількість матчів, які гравець та/або офіційна особа повинні пропустити у зв’язку з відстороненням від участі в матчах.

9.9. Попередження та відсторонення за жовті картки втрачають силу після завершення футбольного сезону.

9.10. Керівники, футболісти, тренери та інші особи команд, які беруть участь у Чемпіонаті, зобов’язані виконувати всі вимоги даного Регламенту, виявляючи при цьому високу дисципліну, організованість, толерантність до офіційних осіб, арбітрів, суперників, представників засобів масової інформації та глядачів. Керівники команд несуть повну відповідальність за поведінку своєї команди і не мають права втручатися у дії арбітрів. У випадку недисциплінованої поведінки кількох футболістів та/або офіційних представників однієї з команд, а також будь-яких інших осіб, що виконують будь-яку місію від імені даної команди, за рішенням арбітра матч може бути припинений, а футбольне поле за рішенням Виконкому МРФФ - дискваліфіковане.

9.11. За участь у календарній грі незаявленого, або дискваліфікованого гравця команді зараховується технічна поразка 0:3, а даний гравець дискваліфікується на три гри

Х. Визначення місць команд у турнірній таблиці

10.1. За перемогу у матчах чемпіонату команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.

10.2. Місця команд визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах:

- більша кількість набраних очок;

- більша кількість перемог;

- краща різниця забитих і пропущених м’ячів;

- більша кількість забитих м’ячів.

10.3. Якщо дві і більше команд, набрали однакову кількість очок, місця команд визначаються за такими показники:

- більша кількість перемог;

- за результатами ігор між ними (дві команди)

- краща різниця забитих і пропущених м’ячів між претендентами;

- більша кількість забитих м’ячів;

- менша кількість пропущених м`ячів.

10.4. За рівності показників, вказаних у пункту 10.3., перевага надається команді, яка за всі матчі набрала найменше попереджень.

10.5. Команда, яка у Чемпіонаті посіла перше місце, в наступному сезоні 2013 року братиме участь в Чемпіонаті району у вищій лізі.

10.6. Команда, яка у Чемпіонаті посіла друге місце (перша ліга), зобов’язана зіграти з командою, яка посіла у Чемпіонаті району 2012 року (вища ліга) передостаннє місце, перехідні ігри (вдома і на виїзді) за право брати участь у сезоні 2013 року в Чемпіонаті району у вищій лізі.