Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_praktika_2_kurs_Makhova.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
141.82 Кб
Скачать
  1. Вимоги до звіту з практики

Звіт повинен складатися на підставі зібраного матеріалу і графіка, зафіксованого у щоденнику роботи студентів. Він повинен складатися з розділів, регламентованих програмою практики, бути чітко оформленим і ілюстрованим за необхідністю. Зміст і форма звіту узгоджується з керівником практики від університету.

Закінчується практика здачею звіту керівнику від підприємства за два дні до закінчення практики і здачі звіту комісії від кафедри в останній день практики, або в термін, призначений комісією. Склад комісії вирішується завідуючим кафедри за участю ведучого керівника практики від кафедри і представника від кафедри спільних наук.

Захист звіту з практики передбачає 5-хвилинну доповідь студента по зробленій роботі в процесі проходження практики та відповідь на поставленні запитання.

  1. Правила написання звіту з навчальної практики

Звіт з навчальної практики складається з таких умовних частин:

-титульної;

-інформаційної;

-головної;

-ілюстративної.

Титульна частина.

Титульна частина складається з титульного аркуша, що є першою сторінкою звіту. Титульний аркуш виконується за встановленою формою (див. додаток № 1), що повинна містити: повні найменування міністерства й вищого навчального закладу; найменування кафедри; слова “Звіт з навчальної практики”; вказівка посад, наукових звань і ступенів, прізвищ й ініціалів керівників практики, завідувача кафедрою із залишенням місця для підписів та прізвища, ініціалів й курсу виконавця.

Інформаційна частина.

Інформаційна частина повинна містити в собі:

-завдання на виконання практики;

-зміст.

У завданні вказується вид роботи, що запланована під час проходження практики.

Зміст звіту розміщають на окремій (пронумерованої) сторінці (сторінках), дають заголовок “ЗМІСТ”, не нумерують як розділ. У зміст включають номера структурних частин головної частини звіту (розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів), які мають заголовок, їхнє найменування й адреса (номер сторінки, на якій починається структурна частина), номери й найменування додатків й їхньої адреси, найменування, включені в зміст, записують маленькими буквами. Більшими повинні друкуватися букви заголовків й абревіатури.

Головна частина.

Головна частина звіту повинна містити в собі:

-обов'язкові розділи;

-пошукові варіанти, ескізи;

-висновки й пропозиції;

-список використовуваної літератури;

-додаток.

Обов'язкові розділи містять: аналіз виданого завдання; опис об'єкта проектування та процесу виконання.

Пошукові варіанти та ескізи повинні бути включені до змісту звіту, що дає більш широкі відомості про виконання завдання.

Висновки й пропозиції не нумерується як розділ, розміщається на окремій (пронумерованої) сторінці (сторінках) і містить загальні висновки про виконану роботу.

Список використаної літератури не нумерується як розділ, розміщається на окремій (пронумерованої) сторінці (сторінках) і містить бібліографічний опис джерел.

Кожен додаток повинне починатися з нової (пронумерованої) сторінки із вказівкою в правому верхньому куті текстового поля слова “ДОДАТОК”. При наявності в звіті більше одного додатку, всі додатки нумерують арабськими цифрами (без знака №).

Ілюстративна частина.

Ілюстративна частина звіту складається з фотографій, або надрукованих комп’ютерних зображень, що дають наглядність виконання завдання.

Обсяг звіту з практики повинен становити не менш 5 аркушів (без додатків). Звіт виконується на аркушах односортного білого паперу формату А4 на одній стороні аркуша. Розміри полів: лівого - 25 мм, правого - 10 мм, верхнього - 20 мм, нижнього - 25 мм від відповідних країв аркуша. Текст виконується машинописним способом (через 1 інтервалу). При комп'ютерному наборі необхідно використати текстові шрифти (рекомендується Times New Roman) розміром 14 pt з одинарним інтервалом.

Сторінки нумеруються арабськими цифрами. Титульна частина (титульний аркуш) включаються в загальну нумерацію сторінок. На титульному аркуші номера сторінок не ставлять.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]