Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Прогр НП 3 к курс_студ_2012.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
20.09.2019
Размер:
178.18 Кб
Скачать
  1. Обов’язки та права курсантів (студентів)

3.1 Курсанти (студенти) зобов’язані:

      1. Згідно з Програмою і планом роботи підрозділу скласти індивідуальний план роботи на період навчальної практики в посаді, затвердити його у начальника підрозділу Держтехногенбезпеки.

      2. Відпрацювати зміст Програми і виконати індивідуальний план в повному обсязі і в установлені терміни.

      3. Дотримуватись розпорядку дня, встановленого в підрозділі Держтехногенбезпеки, дотримуватись правил етикету та положень Статуту університету.

      4. Проявляти пильність, організованість, ініціативу. Виконувати положення законодавчих актів України.

      5. Практично закріпити вимоги наказів, інструкцій та інших нормативних документів, які стосуються діяльності Держтехногенбезпеки. Вивчити передовий досвід і практику роботи з нагляду у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки.

      6. Ретельно готуватися до виконання завдань, передбачених програмою та індивідуальним планом роботи, до складання заліків за результатами навчальної практики.

      7. Брати участь у громадському житті колективу підрозділу, у виховній роботі, в заняттях зі службової підготовки та в роботі службових нарад.

      8. Під час роботи, в побуті та громадських місцях додержуватися вимог охорони праці та пожежної безпеки.

      9. Вести щоденник обліку роботи (Додаток Б). За результатами робочого дня доповідати керівникові навчальної практики про виконану роботу.

      10. За результатами навчальної практики скласти звіт про проведену роботу та затвердити його у начальника підрозділу Держтехногенбезпеки.

      11. Один раз за три дні доповідати відповідальному керівникові навчальної практики від університету про хід її проходження.

3.2. Курсанти (студенти) мають право:

3.2.1. Знайомитися з усіма службовими документами в обсязі завдання, передбаченого Програмою, та індивідуальним планом роботи.

3.2.2. Складати від свого імені за дорученням керівника навчальної практики службові документи за посадою інспектора державного нагляду у сфері техногенної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки України.

3.2.3. Користуватися технічними та іншими засобами, нормативною літературою та документами, які є в підрозділі Держтехногенбезпеки.

3.2.4. Подавати керівникові навчальної практики та відповідальному керівникові навчальної практики від університету свої пропозиції щодо покращення організації та проведення навчальної практики, а також діяльності підрозділів Держтехногенбезпеки

3.2.5. Вільний час використовувати для відпочинку, підготовки до занять, виконання завдання програми та індивідуального плану. Конкретний режим праці та відпочинку узгоджується з керівництвом підрозділу.

3.2.6. Заохочуватись правами начальників підрозділів Держтехногенбезпеки усіх рівнів за зразкове виконання посадових інструкцій (функціональних обов’язків) інспектора державного нагляду у сфері техногенної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки України.

3.3. Курсанту (студенту) забороняється:

3.3.1. Здійснювати управління транспортними засобами, користуватися вогнепальною зброєю.

3.3.2. Без службової необхідності та дозволу керівника навчальної практики відлучатися за межі міста, в якому проводиться навчальна практика.

3.3.3. Вживати алкогольні напої та наркотичні речовини, купатися в річках та водоймищах.