Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Защ.дан. ЛР4.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
48.43 Кб
Скачать

5.Результат работы программы:

Кодирование:

Входной файл «data.txt» содержит такой текст:

закон україни про інформацію. закон україни про інформацію закріплює право громадян україни на інформацію, закладає правові основи інформаційної діяльності, визначає правові форми міжнародного співробітництва в галузі інформації. дія цього закону поширюється на інформаційні відносини, які виникають у всіх сферах життя і діяльності суспільства і держави при одержанні, використанні, поширенні та зберіганні інформації.розділ перший цього закону присвячений загальним положенням, визначенню мети та завданнями закону, а саме правовим основам одержання, використання, поширення інформації в усіх сферах суспільного життя україни, а також системі інформації, її джерелам, визначає статус учасників інформаційних відносин,регулює доступ до інформації та забезпечує її охорону, захищає особу та суспільство від неправдивої інформації.в ст.. п'ятій визначають принципи інформаційних відносин гарантованість права на інформацію, відкритість, доступність інформації та свобода її обміну, повнота і точність інформації, законність одержання, використання, поширення та зберігання інформації.

Запускаем программу и выбираем пункт 1.

run:

Еслихотитезакодировать текст поместитеего в файл "data.txt"

результат кодированиябудет в файле "cod.txt"

Еслихотитедекодировать текст поместитеего в файл "cod.txt"

результат кодированиябудет в файле "data.txt"

Кодироватьнажмите 1

Декодироватьнажмите 2

Любойдругойчтобывыйти

Ваш выбор:1

ПОСТРОЕНИЕ УСПЕШНО ЗАВЕРШЕНО (общеевремя: 1 секунда)

Выходной файл «cod.txt» содержит такой текст:

лвсто.клтниолхнчрп.мярмзтіюіяюгє уіемід'с млхнчрп.мягрм зтіюзмчріп лущпд'щгзущ'юодяіемід'смлх.гузчсвзюолзм нзмчх'даїинчав,дівдчгщеузчсвзюолзсц,ь д. цючгшнчмадцч.г.оїинчав,дія грмлхукебзчодчгб'здічвробпмчеибдгадзуаліі .мягрмзтпюіярйлицьвурпюгєу'гпвьфчущжшсяюбух.мягрмзт.іірад'єчгєячерхякіщечесуангхувспздфед'лябпьцлиірйиоетвдгрздзєічцюшндгуздтйеущепщмувядюютіррхщеєущшнютіррхчлєхв .ціегзтиріе'.ці .мягрмзтпюнйозрйлнхвюхчзбблб' змчдбунчфвденичеїеюге'цючеуичля'тп.цл,рхщеюцаченішубьнлхегзавда.цл,лхюгєу'грхухсазипд'щгщеуивдчгдгуиодтйеу.ця,адячвзфвег.ця, пвьфчен.еузчсвзюолзїрезєп здфед'лякакяп'етвурпбпьцлимід'смятюуабмчдьздфвтеукузчсвзюолзємаьї джтйьаутрхщеюцачувздегжгїяаізвчеїзре.мягрмзт.ічеляррднвдхтвчтаа'ущ двджгіхщаузчсвзюолзїег з тжйнх'оїишюмуяащ''грхюгяядоїивдобуегздзєічцюшнщгад'єюбжяд'осив,ьузчсвзюолзєюрешнчжп.пгрїещеюцачуїжшпщ нццхлх.мягрмзт.ічеляррднвдхтзузчютбгдгіршнгхнчавух.гузчсвзюолзмнад'єйзитнєжшрхщашн іршнгх.мягрмзтпюабухшщободухшюмуг,.мммп,дчгегузаб,зіршнгх.мягрмзтпюрхюгєу.цнєжшмувядюют.ерхщеєущшнют.ерхчлєхв .цлиегзтиріе'.цли.мягрмзтпюіяуп

Декодирование:

В качестве входного файла возьмем выходной файл «cod.txt».

Запускаем программу и выбираем пункт 2.

run:

Если хотите закодировать текст поместите его в файл "data.txt"

результат кодирования будет в файле "cod.txt"

Если хотите декодировать текст поместите его в файл "cod.txt"

результат кодирования будет в файле "data.txt"

Кодировать нажмите 1

Декодировать нажмите 2

Любой другой что бы выйти

Ваш выбор:2

ПОСТРОЕНИЕ УСПЕШНО ЗАВЕРШЕНО (общее время: 7 секунд)

Выходной файл «data.txt» содержит такой текст:

закон україни про інформацію. закон україни про інформаціюзакріплює право громадянукраїни на інформацію, закладаєправовіосновиінформаційноїдіяльності, визначаєправовіформиміжнародногоспівробітництва в галузіінформації. діяцього закону поширюється на інформаційнівідносини, яківиникають у всіх сферах життя і діяльностісуспільства і держави при одержанні, використанні, поширенні та зберіганніінформації.розділ перший цього закону присвяченийзагальнимположенням, визначенню мети та завданнями закону, а самеправовим основам одержання, використання, поширенняінформації в усіх сферах суспільногожиттяукраїни, а такожсистеміінформації, їїджерелам, визначає статус учасниківінформаційнихвідносин,регулює доступ до інформації та забезпечуєїїохорону, захищає особу та суспільствовіднеправдивоїінформації.в ст.. п'ятійвизначаютьпринципиінформаційнихвідносингарантованість права на інформацію, відкритість, доступністьінформації та свобода їїобміну, повнота і точністьінформації, законністьодержання, використання, поширення та зберіганняінформації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]