Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
5_3_3er.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
129.02 Кб
Скачать

Умови надання споживчого кредиту фізичним особам («Розстрочка») (Стандарт)

1. Терміни та поняття

1.1. Банк – ПАТ КБ „ПРИВАТБАНК”, Свідоцтво про реєстрацію № 92 від 19.03.1992 року.

1.2. Банківський день – день, який вважається робочим днем для банківських установ України, у який Банк здійснює проведення операцій по переказу коштів з використанням каналів взаємодії з НБУ.

1.3. Відсотки по кредиту - частина|частка| або ціле загальній|спільній| прибутковості, яку виплачує Позичальник за користування кредитом.

1.4. Кредитно-заставний договір (далі -Договір)це договір укладений між Банком та Позичальником шляхом підписання Позичальником Заяви Позичальника, яка разом з запропонованими ПАТ КБ „ПРИВАТБАНК” Умовами про надання споживчого кредиту фізичним особам (далі- Умови) та Тарифами складає кредитно-заставний договір. Датою укладення договору є дата підписання Позичальником Заяви Позичальника.

1.5. Заява Позичальника – це документ, який підписується Позичальником та передається ним в Банк для укладення кредитно-заставного договору.

1.6. Забезпечення – Забезпеченням виконанням зобов’язань Позичальника може виступати|вирушати|:

- застава майна, що будє належить Позичальнику у майбутньому або третій особі;

- порука фізичних або юридичних осіб.

1.7.Споживчий строковий кредит (далі-Кредит) – кошти, що надаються кредитодавцем (банком або іншою фінансовою установою) споживачеві на придбання товару.

1.8. Позичальник – фізична особа, яка придбала у торгівельно-сервісному підприємстві товар з використанням наданого Банком кредиту. Позичальником є фізична особа-резидент України. Громадяни інших країн, що тимчасово проживають на території України (у т.ч. ті що мають „вид на проживання”), не обслуговуються Банком в рамках даних Умов.

1.9. Товар – одна чи декілька індивідуально визначених речей, які бажає придбати Позичальник у торгівельно-сервісному підприємстві з використанням банківського кредиту.

2. Умови та порядок надання кредиту

2.1. Банк зобов'язується надати Позичальнику Кредит шляхом перерахування на рахунок торгівельно-сервісному підприємству (далі- ТСП). Строк, термін повернення, розмір Кредиту, цілі, відсотки, винагороди, розмір щомісячного платежу та період уплати платежів визначені в Заяві Позичальника (далі-Заява), підписанням якої Клієнт та Банк укладають Кредитно-застаний договір (далі-Договір). Розмір річної відсоткової ставки дорівнює дванадцяти місячним відсотковим ставкам.

Кредит надається в обмін на зобов'язання Позичальника по поверненню Кредиту, сплаті відсотків, винагороди в обумовлені у Заяві строки.

Для виконання даного договору Банк відкриває Позичальнику рахунок для зарахування коштів, спрямованих на погашення заборгованості по кредиту, відсоткам, винагороді та ін.платежам.

2.2. Позичальник доручає Банку, без додаткового узгодження, здійснювати списання та перерахування кредитних коштів з кредитного рахунку на користь ТСП та Банку на рахунки зазначені у Заяві.

Позичальник доручає Банку здійснювати погашення заборгованості за Кредитом в строки, за рахунок коштів, розміщених на рахунку Позичальника, що відповідає платіжній картці, емітованої ПАТ КБ „ПРИВАТБАНК”. Номер рахунку зазначений у Заяві. Зазначене доручення Позичальника не підлягає виконанню Банком у випадку пред'явлення Позичальником Банку документа, що підтверджує сплату заборгованості за Кредитом іншим способом.

2.3. Позичальник заявляє та запевняє:

- що має необхідну правоздатність та дієздатність для укладення кредитно-заставного договору та виконання зобов‘язань за Договором. Відносно Позичальника не порушено кримінальної справи, справи про визнання його недієздатним або обмежено дієздатним;

- не існує постанови органів внутрішніх справ, відповідно до якої Позичальник перебував би в розшуку понад 180 днів;

- усі відомості, які представлені Банку Позичальником і містяться в Заяві Позичальника або в інших документах, поданих Банку, є правдивими і точними.

2.4. Позичальник заявляє, що Предмет застави не є забезпеченням іншого зобов`язання (боргу), у тому числі не знаходиться в податковій заставі та інші особи не мають права на Предмет застави, окрім осіб, що надали Банку згоду на його передачу в заставу. Позичальник без згоди Банку не уклав жодних правочинів про передачу Предмета Застави в оренду, позичку, або будь-яких інших правочинів про передачу його третім особам; не існує договорів комісії, доручення, довіреностей, інших документів, згідно з якими Позичальник передав третім особам право розпоряджатися Предметом Застави;

2.5.При укладанні Договору вважається, що Позичальник діє за згодою чоловіка (дружини) та з іншими співвласниками. Забезпеченням виконання Позичальником зобов'язань за Договором виступає застава товару, зазначеного у Заяві (далі -„Предмет застави”), а також всі інші види застави, поруки тощо, надані Банку з метою забезпечення зобов'язань за Договором. Банк має право в разі невиконання Позичальником зобов`язань одержати задоволення своїх вимог за рахунок Предмету застави. На період дії Договору Предмет застави знаходиться у володінні і користуванні Позичальника. Сторони домовилися, що заставна вартість Предмета застави дорівнює вартості придбаного товару.

2.6. При частковому виконанні зобов`язань за цим договором Предмет застави зберігається в повному обсязі.

2.7. Максимальний розмір вимоги, яка забезпечується Предметом застави визначається у Заяві.

2.8. При укладанні цього Договору Позичальник дає згоду Банку на здійснення фотографування себе, зберігання Банком його фотографійі, та на поширення цих фотографій у випадках, передбачених цим Договором.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]